Cheryl Cole szakításának híre óta először posztolt az Instagram-oldalára

Liam Payne Cheryl Cole szakítás Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A híresztelések szerint Cheryl Cole és Liam Payne szakítottak. Egyelőre egyik sztár sem kommentálta a híreszteléseket sőt, Cheryl még az Instagramról is visszavonult, de most megtörte a csendet.

A héten kapott szárnyra az a pletyka, hogy Cheryl Cole és Liam Payne szakítottak. A sztárpárnak van egy közös gyermeke, aki még csak 11 hónapos. Egyelőre egyikük sem erősítette meg, vagy cáfolta a híreszteléseket, Cheryl pedig mély hallgatásba burkolózott, még posztolni se posztolt, de most megtörte a csendet, legalábbis Instagram-oldalán.

Cheryl Cole és Liam Payne Forrás: NORTHFOTO/The Mega Agency/Mega

Hamarosan ugyanis nyilvánosság elé is kell állnia, mivel megnyílik Newcastle-ben egy jótékonysági központja, az ezzel kapcsolatos híreket osztotta meg az Instagarom, és erről fog beszélni két tévéműsorban is. Valószínűleg ott nem fogja tudni elkerülni a magánéletével kapcsolatos kérdéseket sem...

Cheryl (@cherylofficial) által megosztott bejegyzés,

Kiderült, már nem dolgozik együtt Nádai Anikó és VV Aureliohttp://www.life.hu/sztarok/20180220-kiderult-mar-nem-dolgozik-egyutt-nadai-aniko-es-vv-aurelio.htmlMár nem dolgozik együtt Nádai Anikó és szerelme, VV Aurelio, a férfi ugyanis egy másik műsorban kapott munkát. TV + SztárokOrigoHiába kérte meg barátnője kezét Zámbó Krisztián, nem kapott választhttp://www.life.hu/sztarok/20180220-hiaba-kerte-meg-baratnoje-kezet-zambo-krisztian-nem-kapott-valaszt.htmlZámbó Krisztián megkérte kedvese kezét, ám Zsuzsi egészen eddig még nem mondott neki igent, így egyelőre az is kérdéses, mikor kerül sor az esküvőre. TV + Sztárok--Súlya miatt alázták meg Cseke Katinkáthttp://www.life.hu/sztarok/20180220-cseke-katinkat-a-sulya-miatt-alaztak-meg.htmlCseke Katinka Várkonyi Andrea műsorában vallott őszintén arról, micsoda megaláztatás érte őt évekkel ezelőtt: úgy meglepődött a sértő szavakon, hogy meg sem tudott szólalni.TV + SztárokOrigoA kamerák előtt kaptak röhögőgörcsöt A mi kis falunk sztárjai - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180219-a-kamerak-elott-kaptak-rohogogorcsot-a-mi-kis-falunk-sztarjai-video.htmlEgy remek összeállítást készített a színészek bakijairól az RTL Klub A mi kis falunk című sorozat legutóbbi részének forgatásáról. TV + Sztárok--John Travolta tegnap ünnepelte 64. születésnapjáthttp://www.life.hu/sztarok/20180219-john-travolta-tegnap-unnepelte-64-szuletesnapjat.htmlJohn Travolta színész vasárnap ünnepelte 64. születésnapját. Ebből az alkalomból összeszedtünk néhány filmet, amiben nem lehet nem szeretni őt. TV + SztárokOrigoBudapestre érkezik Will Smith, aki már a Rubik-kockát is ki tudja raknihttp://www.life.hu/sztarok/20180219-budapestre-erkezik-will-smith-aki-mar-a-rubik-kockat-is-ki-tudja-rakni.htmlMájustól Budapesten forgat Will Smith, akit Návai Anikó lepett meg egy Rubik-kockával. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.