Sztárok, akik feladták házasságukat egy újabb szerelemért: Ördög Nórától Stohl Andrásig

Koltai Róbert Katona Renáta házasság Molnár Tünde Pogány Judit Varga Feri Stohl András Pataki Ádám cukrász Nánási Pál Liptai Claudia sztárok Ördög Nóra Balássy Betti Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Manapság a holtomiglan holtodiglan már nem tart a sírig. Vannak, akik csak a második vagy a sokadik próbálkozásra találják meg az igaz szerelmüket és az is előfordul, hogy a nagy ő akkor toppan az életünkbe, amikor még bőven tart a frigy... Ahogy ezeknél a sztároknál történt: Ördög Nóra és Varga Feri is véget vetett kapcsolatának, amikor rátalált az igazi, nem hezitáltak. Berki Krisztián és új szerelmének kapcsolata sem indult simán: a hölgyemény ugyanis még házas!

Berki Krisztián és Katona Renáta

Berki Krisztián és Katona Renáta Forrás: Instagram/berkikrisztian

Csak a napokban robbant a hír: Berki Krisztián szerelmes. Habár eleinte szerették volna kizárni a nyilvánosságot kapcsolatukból, a műsorvezető nem sokáig bírta magában tartani örömét. A hír kikerülése után már a FEM3 Caféban beszélt a kapcsolatukról, másnap pedig már barátnője, Katona Renáta is a műsor vendége volt. Kiderült azonban, hogy Krisztián bizony egy férjes asszonyt csábított el. Mazsi másfél éve férjnél van, és éppen a kisbabát tervezték kedvesével, amikor Berki Krisztián feltűnt a színen. A felszarvazott üzletember azt nyilatkozta, örül, hogy Berki Krisztián jött és felnyitotta a szemét.

Liptai Claudia és Pataki Ádám

Liptai Claudia vőlegényével, Pataki Ádámmal Forrás: Instagram/liptaiclaudia

Sok minden van már Liptai Claudia és Pataki Ádám mögött, és éppen az esküvőjükre készülnek, ami nem az első lesz a cukrásznak. Amikor ugyanis megismerkedett Claudiával, még házas ember volt, és nem is csináltak abból titkot, hogy Claudia miatt vetett véget kapcsolatának. Házassága már egy jó ideje nem működött, Ádám pedig úgy döntött, hogy a szerelmet választja. Eddig nagyon úgy tűnik, hogy ez volt a helyes lépés, hiszen mindketten boldogabbak, mint valaha.

Ördög Nóra és Nánási Pál

Nánási Pál és Ördög Nóra Fotó: M. Schmidt János/Origo

Hét év együttlét után, nagyszabású esküvőn házasodott össze Ördög Nóra Rubin Kristóffal, de nem tartott sokáig a frigy. Decemberben Nóra már be is adta a válókeresetet, mivel beleszeretett egy másik férfiba, vagyis Nánási Pálba, aki szintén nem volt egyedülálló akkor, amikor egymásra találtak. Érzelmeiknek azonban nem tudtak parancsolni, mindketten kiléptek akkori kapcsolatukból, és azóta boldogan élnek már körülbelül 10 éve.

Stohl András és Molnár Tünde


Stohl András és első feleségének kapcsolata két gyerek után romlott meg, de nem teljesen magától. A színész ugyanis beleszeretett egy másik nőbe, mégpedig egy valóságshow-sztárba. Abban az időben, amikor Buci még a Survivor műsorvezetője volt, szoros kapcsolatot alakított ki az egyik versenyzővel, Molnár Tündével. A váltás azonban nem bizonyult jónak, hiszen Tünde végül kidobta a színészt, és persze Éva, a felesége is továbblépett.

Stohl András Fotó: Polyák Attila/Origo


Koltai Róbert és Pogány Judit


35 év házasság után váltak el Koltai Róbert és Pogány Judit útjai, mindennek az oka a színész csalfasága volt. Ugyanis a házassága mellett volt egy kapcsolata, amire rájött a színésznő. Hiába lett vége annak a viszonynak, Pogány Judit nem bocsátott meg férjének, aki így két szék közül a földre esett. Hivatalosan azonban még máig sem váltak el egymástól.

Koltai Róbert és Pogány Judit, Tarr Béla Panelkapcsolat című filmjében Forrás: YouTube



Varga Feri és Balássy Betty

Varga Feri és Balássy Betty Forrás: FEM3

Elhagyta családját Varga Feri a szerelemért. A Megasztárban megismert énekes a tehetségkutató vokálosa miatt hagyott ott mindent. Beleszeretett Balássy Bettybe, és nem bírták egymás nélkül. Nagy megdöbbenést okozott Varga Feri majdnem 10 éve a bejelentésével, de jó döntésnek bizonyult, hogy a szerelmet választotta, ugyanis azóta is együtt vannak és a harmadik közös gyermeküket várják.

Gregor Bernadett és ...

Gregor Bernadett Forrás: TV2

A színésznőnek elég sok van a számláján, nem egy és nem is kettő házasság bomlott fel miatta. Összejött Görbe Nóra férjével, Gát György producerrel, majd az Unsiex frontemberével, az akkor szintén házas Erdélyi Lászlóval. A legnagyobb botrányt azonban minden bizonnyal Geszti Péter és Gregor Bernadett kapcsolata okozta: egy koncerten buktak le csókolózva, akkor, amikor Geszti még Gryllus Dorka férje volt. Később Gregor Bernadett Magyar Attilával is összejött, aki szintén házas volt. Hogy megérte-e? Egyik férfi sem volt a nagy ő Berni számára, úgy tűnik, hogy azt Szarvas Attila személyében találta meg: a színésszel 2014 óta házasok.

Vajna Timinek is véget ér a házassága?

2013-ban kötött házasságot Vajna Timi és Andy Vajna, ugyan sajátos volt a kapcsolatuk, de úgy tűnt, működik. Egészen addig, amíg Andy Vajna a Story Gálán meg nem jelent egy másik nővel, amit Timike nagyon sérelmezett, és az egész ország tudtára adta, hogy Andy számára az a nő már több, mint egy asszisztens. Vajon véget ér miatta a házasságuk?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.