Hódi Pamela kifejtette véleményét Berki Krisztiánról és kapcsolatáról Katona Renátával

Forrás: Facebook/Berki Krisztián, Hódi Pamela -
Hódi Pamela Katona Renáta szerelem kapcsolat Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Krisztián a közösségi oldalán írta le pár nappal ezelőtt, hogy végre, most először szerelmes. Nos, ehhez volt párjának, Hódi Pamelának is van néhány szava: úgy érzi, Berki ország-világ előtt megalázta.  

" Persze, mint tudjuk, Berki Krisztián eddig még „sohasem" volt szerelmes. (...) Ha a gyermeke édesanyja iránt nem érzett soha szerelmet, akkor mire számíthat a többi nő? Szerintem, a boldog szerelmi kapcsolatát nem az én provokálásommal kéne a porondon tartania. De ha esetleg ez a célja, tudnék olyat mondani, amivel erősíthetem az új kapcsolatát" – mondta a Borsnak Pamela.

Forrás: Facebook/Berki Krisztián, Hódi Pamela

"Nyomós okokkal léptem ki ebből a kapcsolatból és hagytam el gyermekem édesapját. Az első három percben tényleg nagyon 'szerelmes', udvarias, kinyitja a kocsiajtót, de ha valaki, akkor én aztán ismerem az igazi Berki Krisztiánt, és hat vele töltött év után bizony senkitől sem sajnálom. Inkább baromi sok erőt, kitartást és bizalmat kívánok azoknak a hölgyeknek, akik szeretnének hosszú távon mellette maradni" – tette hozzá

Mesébe illő házasságot és óriási vagyont hagyott ott Katona Renáta Berki Krisztiánérthttp://www.life.hu/sztarok/20180224-mesebe-illo-hazassagot-orias-vagyont-hagyott-ott-katona-renata-berki-krisztianert.htmlAhogy írtunk róla, kiderült, férjes asszonyba szeretett bele Berki Krisztián. Renáta hatmilliós Szent István-bazilikai esküvőn mondta ki másfél éve a boldogító igent férjének, aki utána is fényűző életet biztosított Renátának. TV + Sztárok--Vajna Tímea szerint egy férfinak legyen humorérzéke, legyen intelligens és tisztelettudóhttp://www.life.hu/sztarok/20180224-vajna-timea-szerint-egy-ferfinak-legyen-humorerzeke-legyen-intelligens-es-tisztelettudo.htmlAhogy már írtünk róla, Vajna Tímea egy fényképpel és egy feliratos pólóval üzenhetett a követőinek: vége. Legalábbis (L)OVER feliratú felsője - amelyen az L-t eltakarja a haja - nem sok jót sejtet. Követői azonnal belekötöttek, mondván, a gazdag férje nélkül mehet párizsit szeletelni a közértbe. TV + SztárokOrigoGalambos Lajos lakáséttermet nyit, ahol ő maga fog főzni és zenélni rajongóinakhttp://www.life.hu/sztarok/20180223-galambos-lajos-lakasettermet-nyit-ahol-o-maga-fog-fozni-es-zenelni-rajongoinak.htmlLagzi Lajcsi nem szakad el a zenétől, mégis új területre téved, hiszen lakáséttermet nyit, ahol nemcsak zenél, de ő maga főz majd azoknak, akik asztalt foglalnak. TV + Sztárok--Tóth Gabi és Krausz Gábor, a Séfek séfe sztárja egy pár? Árulkodó fotókhttp://www.life.hu/sztarok/20180223-toth-gabi-es-krausz-gabor-a-sefek-sefe-sztarja-egy-par-arulkodo-fotok.htmlTóth Gabi nem szingli többé? Krausz Gáborral sejtelmes üzeneteket váltanak a közösségi oldalaikon.TV + Sztárok--Oroszlán Szonja 3 éve él Philadelphiában, most filmszerepet kapotthttp://www.life.hu/sztarok/20180223-oroszlan-szonja-3-eve-el-philadelphiaban-most-filmszerepet-kapott.htmlOroszlán Szonja akkor sem csügged, ha éppen nem kap színészi feladatokat Philadelphiában, ahol már 3 éve él. A Valami Amerika 3. bemutatójára hazautazott, és azt is elárulta, hogy az Egyesült Államokban filmszerepet kapott egy sci-fi-ben. TV + Sztárok--Megható: így emlékezett meg Tahi Tóth Lászlóról egykori barátjahttp://www.life.hu/sztarok/20180223-meghato-igy-emlekezett-meg-tahi-toth-laszlorol-egykori-baratja.htmlBalázs Péter emlékezett meg a TV2 reggeli műsorában barátjáról és pályatársáról, a tegnap elhunyt Tahi Tóth Lászlóról. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.