Berki Krisztián a közösségi oldalán írta le pár nappal ezelőtt, hogy végre, most először szerelmes. Nos, ehhez volt párjának, Hódi Pamelának is van néhány szava: úgy érzi, Berki ország-világ előtt megalázta.

 

" Persze, mint tudjuk, Berki Krisztián eddig még „sohasem" volt szerelmes. (...) Ha a gyermeke édesanyja iránt nem érzett soha szerelmet, akkor mire számíthat a többi nő? Szerintem, a boldog szerelmi kapcsolatát nem az én provokálásommal kéne a porondon tartania. De ha esetleg ez a célja, tudnék olyat mondani, amivel erősíthetem az új kapcsolatát" – mondta a Borsnak Pamela.

Forrás: Facebook/Berki Krisztián, Hódi Pamela

 "Nyomós okokkal léptem ki ebből a kapcsolatból és hagytam el gyermekem édesapját. Az első három percben tényleg nagyon 'szerelmes', udvarias, kinyitja a kocsiajtót, de ha valaki, akkor én aztán ismerem az igazi Berki Krisztiánt, és hat vele töltött év után bizony senkitől sem sajnálom. Inkább baromi sok erőt, kitartást és bizalmat kívánok azoknak a hölgyeknek, akik szeretnének hosszú távon mellette maradni" – tette hozzá