Egy kínai krém teljesen eltüntette egy nő szemöldökét: videó

Forrás: Shutterstock -
szemöldök videó baleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy brit nő az internetről rendelt egy krémet, amit rákent a szemöldökére: teljesen eltűnt.

Videókamerája előtt próbálta ki a netről rendelt új kínai krémet az édesanya, ami teljesen eltüntette a szemöldökét.

„Hol a f***ban van a szemöldököm?"

- hangzik a kétségbeesett kiáltás a videón.

Szemöldök Forrás: Shutterstock

„A dobozon minden kínaiul volt, nem tudtam elolvasni, úgyhogy miután felkentem, harminc percre hagytam fent az anyagot. Hatalmas tévedés volt, aminek most fizetem meg az árát" - mesélte a Daily Mailnek a nő.

A videót ITT nézetitek meg.

Halálra itattak egy 17 éves nyoszolyólányt Kínábanhttp://www.life.hu/news/20180204-halalra-itattak-egy-nyoszolyolanyt-kinaban.htmlKínában történt az eset: egy 17 éves lányt itattak halálra a násznép tagjai. News--Szlovéniában mindent megbénított az a hóesés, ami felénk tarthttp://www.life.hu/news/20180203-szloveniaban-mindent-megbenitott-a-hoeses-ami-felenk-tart.htmlFelénk tart az a durva havazás, ami Szlovéniát már teljesen megbénította. News--15 éves lányokkal szexelt a pedofil magyar paralimpikonhttp://www.life.hu/news/20180131-15-eves-lanyokkal-szexelt-a-pedofil-paralimpikon.htmlBeismerte tették a 30 éves paralimpikon: 15 éves lányokkal szexelt pénzért, akiket egy közösségi oldalon ismert meg.NewsHazaengedik Fanni gyilkosát, W. Dávidothttp://www.life.hu/news/20180116-hazaengedik-fanni-gyilkosat-w-davidot.htmlElőzetes letartóztatás helyett kiengedték azt a 17 éves fiút, aki nem tudta feldolgozni a szakítást és elvágta barátnője torkát. NewsThinkstockMadarakkal repül a férfi: videóhttp://www.life.hu/news/20180107-madarakkal-repul-a-ferfi-video.htmlEz a férfi korunk Nils Holgersonja.NewsOrigoSzlovéniában mindent megbénított az a hóesés, ami felénk tarthttp://www.life.hu/news/20180203-szloveniaban-mindent-megbenitott-a-hoeses-ami-felenk-tart.htmlFelénk tart az a durva havazás, ami Szlovéniát már teljesen megbénította. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.