Puskás Peti elárulta, az egyik The Biebers koncerten a testvére akkorát esett, hogy azt hitte, mindenét eltörte. Szerencsére azonban nem történt nagyobb baj.

Különböző színpadi balesetekről készített összeállítást a Fókusz stábja. Kiderült, hogy többnyire a magyar énekesek sem ússzák meg kisebb-nagyobb incidensek nélkül a fellépéseiket. A színpadon állva egyfajta önkívületi állapotba kerülnek a zenészek, teljesen megfeledkeznek a külvilágról, ami miatt gyakran kerülnek veszélyes helyzetekbe. Puskás Peti például elárulta, együttesének, a The Biebersnek az egyik koncertjén a testvére esett hatalmasat egy ugrás közben.

Mindenki érezte a bulit, visszamegyek, éneklek tovább, majd egy irgalmatlan puffanást hallok a színpadon. Odanézek és csak azt látom, hogy az öcsém öntudatlanul fekszik a mellkasán a színpadon. Szegénykém ugrott, de 20 centivel elszámolta magát... Odamegyek hozzá, mondom, ennek kampó, eltörte mindenét ez a srác..." – emlékezett vissza az X-Faktor mentora, aki mostanában bajuszt növesztett.