Staller Ilonát, azaz Ciccolinát saját testévre károsította meg anyagilag. A híresség igyekszik segíteni családjának, többüket is támogatja, de nem számított arra, hgoy kihasználják. 

"Sokáig nagyon jóban voltunk, ahogyan az összes rokonomat, őt is segítettem. Megengedtem például neki, hogy az egyik IX. kerületi lakásomban lakjon a felesége családja. Abban állapodtunk meg, hogy amíg ott élnek, fizetnek úgynevezett bérleti díjat, és persze a számlákat" - mesélte Staller Ilona, azaz Cicciolina, akit nemrégiben egyik testvére károsított meg anyagilag. A család ugyanis évekig abban a hitben tartotta, hogy minden rendben van a lakásban, azonban sem bérleti díjat, sem pedig a számlákat nem fizették. "Több mint húszezer euróval loptak meg, az több mint hatmilió forint. De ez még nem minden. A lakást is lelakták, a nappali közepére húztak egy falat, hogy több szobájuk legyen, azt is nekem kellett rendbe rakni" - tette hozzá a Story magazinnak adott interjújában Cicciolina, aki nem viszi bíróságra az ügyet.

Cicciolina megszakította a kapcsolatot azzal a testvérével, aki átverteForrás: AFP/Roberto Barreti

Csak kevesen tudják, hogy a pornózásba is belekóstolt színésznőnek 9 testvére van, közülük  László most betegséggel küzd, neki is Ilona segít, lánytestvérének, Valériának pedig rendszeresen ruhákat hoz, amikor Magyarországra jön. Azt mondja, nagy hibájának tartja, hogy olykor túl naiv.