Gáspár Evelinről szárnyra kapott az a pletyka, miszerint elutasította egy munkáltató édesapja miatt. Győzik lánya most tiszta vizet öntött a pohárba és leszögezte, nem történt ilyesmi. 

A napokban megjelent Gáspár Evelin nyilatkozata, miszerint azért nem tudja teljesíteni a főiskola elvégzéséhez szükséges gyakorlatot, mert apja miatt egyetlen helyen sem alkalmazzák. Gáspár Evelin azonban most azt mondja, ő az életben soha egyetlen újságnak sem mondott ilyesmit.

Gáspár Evelint nem utasította vissza egy munkáltató semForrás: TV2/Mokka

„Volt olyan nagyvállalat, ahol egyenesen a szemembe mondták, hogy egy bűnöző lányát nem kívánják foglalkoztatni" – volt olvasható az állítólagos nyilatkozatban, ezt kommentálta élőben a Mokkában Evelin. Ilyen sem történt" – mondta Győzike lánya. "Persze ezzel számoltam, mivel közszereplő vagyok, és elég megosztó a családom is, illetve én is, lesz majd elutasítás a munka kapcsán, én erre fel voltam készülve lelkileg, meg tudtam, hogy ez ezzel jár, de hála a jó égnek, voltam két helyen is, mind a két helyen sikerült és nagy szeretettel várnak" - árulta el Evelin.