Rosszul írták a kivetítőre Szűcs Judith nevét, kiakadt

"Forrás: FEM3 " -
Zalatnay Sarolta düh kiborulás koncert Csepregi Éva kiborult Szűcs Judith hiba
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zalatnay Saroltával és Csepregi Évával adott közös koncertet Szűcs Judith, aki színpadra lépése után nem sokkal kiakadt, a kivetítőn ugyanis rosszul írták a nevét.

Egymás után lépett színpadra a három díva, Csepregi Éva, Szűcs Judith és Zalatnay Sarolta, az estét DJ Dominique szervezte, Szűcs Judith estéje azonban nem volt felhőtlen. Még a színpadon állva kiakadt, ugyanis rosszul írták a nevét. A Bors információi szerint két hibát is vétettek, ebből azonban az énekesnő csak egyet vett észre.

Szűcs Judith soha nem írta ts-sel a nevét Forrás: FEM3

"Soha nem írtam ts-sel a nevemet, és ezután sem fogom. Hosszú pályafutásom alatt soha nem történt meg, hogy elírták volna a nevemet" - fakadt ki a színpadon Szűcs Judith, amikor meglátta, hogy vezetéknevét ts-sel írták. A Blikk szerint azonban volt még egy hiba: az énekesnő keresztnevében hosszú ékezettel írták az "i" betűt.

Hódi Pamela csak Katona Renátán keresztül éri el Berki Krisztiánthttp://www.life.hu/sztarok/20180328-hodi-pamela-csak-katona-renatan-keresztul-eri-el-berki-krisztiant-nati.htmlHódi Pamela Katona Renátán keresztül tartja a kapcsolatot Berki Krisztiánnal. Exe telefonján le van tiltva, ezért van szükség erre. A két nő állítólag jól kijön egymással. TV + Sztárok--Kozso belvárosi lakásának árverését a licitálás közepén állították lehttp://www.life.hu/sztarok/20180328-kozso-belvarosi-lakasanak-arvereset-a-licitalas-kozepen-allitottak-le.htmlKozsó belvárosi lakása úgy tűnik nem fog más kezére kerülni: elkezdték az árverezést, és érvényes licitek is érkeztek az ingatlanra, de hirtelen leállították a folyamatot. TV + Sztárok--Pintér Tibor nem mondott igazat: senki nem fenyegette meg őt fegyverrelhttp://www.life.hu/sztarok/20180328-pinter-tibor-nem-mondott-igazat-senki-nem-fenyegette-meg-ot-fegyverrel.htmlPintér Tibor azt állította, fiatalon beleszeretett egy nőbe, akinek vőlegénye végül fegyverrel fenyegette meg őt. A nyilatkozatból azt lehetett sejteni, a tescós rabló volt a fenyegető, de Süveges Péter leszögezte, őnála azon a bizonyos napon nem volt fegyver. TV + SztárokOrigoDeutsch Anita ismét felbukkan a Barátok köztben, visszatérhttp://www.life.hu/sztarok/20180328-deutsch-anita-ismet-felbukkan-a-baratok-koztben.htmlDeustch Anita visszatér a Barátok köztbe. Bartha Zsolt egykori nagy szerelme újra képernyőn lesz.TV + Sztárok--VV Fanni gyilkosa nem az előzetesben lévő B. László: egy médium szerint rossz embert fogtak el a rendőrökhttp://www.life.hu/sztarok/20180328-vv-fanni-gyilkosa-nem-az-elozeteseben-levo-b-laszlo-mondta-egy-medium.htmlNovember óta tartják fogva B. Lászlót, akit Novozánszky Fanni meggyilkolásával vádolnak. Bár a férfi nem ismerte le tettét, azt azonban nem tagadta, hogy ő vitte el autójával az eszméletlen lány testét. Egy médium szerint nem a férfi a tettes. TV + Sztárok--Kate Upton megmutatta második esküvői ruhájáthttp://www.life.hu/sztarok/20180327-kate-upton-megmutatta-masodik-eskuvoi-ruhajat.htmlNovemberben mondta ki a boldogító igen Kate Upton. A ceremónián Valentino ruhát viselt, most azonban megmutatta az esküvő utáni partin viselt csodaszép estélyijét. TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.