VV Fanni gyilkosa nem az előzetesben lévő B. László: egy médium szerint rossz embert fogtak el a rendőrök

Forrás: Blikk -
gyilkosság Médium gyilkos Való Világ VV Fanni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
November óta tartják fogva B. Lászlót, akit Novozánszky Fanni meggyilkolásával vádolnak. Bár a férfi nem ismerte le tettét, azt azonban nem tagadta, hogy ő vitte el autójával az eszméletlen lány testét. Egy médium szerint nem a férfi a tettes.

További három hónapot még biztosan rács mögött tölt B. László, akit VV Fanni meggyilkolásával vádolnak.

VV Fanni Forrás: Blikk

A Blikk a Story Extra nyomán megírta, hogy a rendőrségnek már több ízben segítő Kucserka Éva, médium szerint nem a letartóztatott férfi a tettes. Szerinte a gyilkosságot egy olyan férfi követte el, akivel a lány már korábban is kapcsolatban volt. Úgy látja, hogy egy nagydarab, kopasz, tetovált férfiról van szó A látó szerint

az is lehetséges, hogy Fanninak egy ismert ember miatt kellett meghalnia...

"Valami gyártásvezető vagy valami igazgatóval is jóban volt. A nő, aki elárulta őt, nyomorult energiákkal bíró lélek. Irigy volt és nem a barátnője. Veszekedés, gyilkosság, autóba rakás, valami csomagtartót mondanak" - mondta a médium.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.