A húsvétra való készülődés jegyében tojást fújtak a Sláger Reggel műsorvezetői. A művelet azonban nem mindenkinek ment gördülékenyen, Növényi Norbertet ugyanis megtréfálták kollégái.

Húsvéti hangulatban telt a reggel a 103.9 Sláger FM-en, ahol Pordán Petra, Bárdosi Sándor és Növényi Norbert Abaházi Csaba vezetésével próbáltak meg tojást fújni, hogy az könnyen díszíthető állapotban legyen. A legnagyobb elánnal Bárdosi Sanyi kezdte meg a tojások fújását. "Pontosan tudom, hogy ezt hogy kell csinálni. Kicsit megszúrjuk vagy kaparjuk a tetejét és már mehet is" - kezdte a bemutatót a műsorvezető, akinek technikáját Pordán Petra is gyorsan elsajátította. "Nem is az a nehéz, hogy kifúrjuk, hanem hogy kifújjuk. Belelilul a fejem, annyira fújom" - mondta nevetve Petra egy kis pihenő közben.

Forrás: Kleonis

A tojásfújás azonban nem igazán akart összejönni Növényi Norbertnek, aki bár kifúrta, majd teljes tüdőből fújta is a tojást, az csak nem akart kijönni. Norbi egészen addig próbálkozott, amíg a héj meg nem repedt és kiderült, hogy ő bizony főtt tojást kapott. "Nem hiszem el, hogy így megtréfáltak. Én csak gyanútlanul fújtam és fújtam, a többiek pedig még szurkoltak is, hogy sikerüljön. Szépen kitoltak velem" - mondta az olimpikon, akit nem véletlenül vicceltek meg a többiek. "A múltkor nem maradt itt a szokásos stábértekezleten, ezét kitaláltuk, hogy megvicceljük. Én voltam az ötletgazda, de a többiek is partnerek voltak a csínyben. A főtt tojást Csaba adta át Norbinak, Petra pedig kicsit besegített Norbi biztatásában, hogy fújja csak. Szerintem ezek után ha törik, ha szakad minden értekezleten itt lesz, nehogy újabb tréfa áldozata legyen" - tette hozzá Bárdosi Sándor.