Puzsér Róbert elmondta a véleményét Hosszú Katinkáról

Forrás: Viasat3 -
Puzsér Róbert Hosszú Katinka Shane Tusup
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú Katinka sem kerülhette el Puzsér Róbert kegyetlenül őszinte kritikáját, melyben eredményeit nem, de magánélete kezelésének módját erősen megkérdőjelezi.

Puzsér Róberttől megszokhattuk, hogy nem tartja magában a véleményét, bárkiről is legyen szó. Most Hosszú Katinkát állította pellengérre, írásában természetesen nem az úszónő eredményeit kérdőjelezi meg, de az üzleti modelljét, és magánéleti válságának, majd békülésüknek kezelését igen.

"Tisztelem Hosszú Katinka eredményeit, de nagyon nem tetszik az az üzleti modell, ahol a horribilis pénzdíjakat besöprő, és bőrének minden négyzetcentiméterét hirdetési felületként értékesítő úszónő még a magyar államból is ezernyi előjogot meg egy csomó pénzt sajtol ki. Úgy gondolom, ha egy sportoló piaci alapon sikeressé válik, meg kell vonni az állami támogatását" - kezdi Puzsér Róbert, majd arról is ír, hogy sajnálta, amikor Shane és Katinka között megromlott a viszony, de nem érti, békülésüket miért úgy közölték, ahogyan.

Puzsér Róbert Hosszú Katinkáról is kifejtette a véleményét Forrás: Viasat3

pofátlanság, hogy a békülésüket követő percben közös képük az alábbi üzenettel virít a Facebookon: „Ketten a világ ellen!"

Mintha nem is történt volna semmi, mintha az elmúlt hetekben nem tettétek volna nevetségessé az egész csodálatos szerelmeteket?

Miért kell mindjárt egy háborút hazudniuk a világ ellen, miután az a bizonyos világ hónapok óta azért izgul, hogy ők kibéküljenek?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.