Hosszú Katinka sem kerülhette el Puzsér Róbert kegyetlenül őszinte kritikáját, melyben eredményeit nem, de magánélete kezelésének módját erősen megkérdőjelezi.

Puzsér Róberttől megszokhattuk, hogy nem tartja magában a véleményét, bárkiről is legyen szó. Most Hosszú Katinkát állította pellengérre, írásában természetesen nem az úszónő eredményeit kérdőjelezi meg, de az üzleti modelljét, és magánéleti válságának, majd békülésüknek kezelését igen.

"Tisztelem Hosszú Katinka eredményeit, de nagyon nem tetszik az az üzleti modell, ahol a horribilis pénzdíjakat besöprő, és bőrének minden négyzetcentiméterét hirdetési felületként értékesítő úszónő még a magyar államból is ezernyi előjogot meg egy csomó pénzt sajtol ki. Úgy gondolom, ha egy sportoló piaci alapon sikeressé válik, meg kell vonni az állami támogatását" - kezdi Puzsér Róbert, majd arról is ír, hogy sajnálta, amikor Shane és Katinka között megromlott a viszony, de nem érti, békülésüket miért úgy közölték, ahogyan

Puzsér Róbert Hosszú Katinkáról is kifejtette a véleményétForrás: Viasat3

"Szomorúan szemléltem, ahogy a bulvársajtó Hosszú Katinka és Shane Tusup szakításán kérődzik – sajnáltam, hogy a párkapcsolatuk válságát reflektorok kereszttüzében kell rendezniük. Kicsit szánalmas volt, ahogy a sok boldog szelfi meg a sok közszemlére tett romantikus vallomás után a nyilvánosság elöl menekültek: szerelmi életük hirtelen már nem volt közérdekű. Az azonban már pofátlanság, hogy a békülésüket követő percben közös képük az alábbi üzenettel virít a Facebookon: „Ketten a világ ellen!"

Ti ketten a világ ellen?! Hiszen ti tegnap még szóba sem álltatok egymással! Tegnap még szünetelt az országos királykodás a boldog párkapcsolatotokkal – ma meg már újra ugyanazt adjátok elő, amit tegnapelőtt?! Mintha nem is történt volna semmi, mintha az elmúlt hetekben nem tettétek volna nevetségessé az egész csodálatos szerelmeteket? Most megint ti ketten a világ ellen, aztán pár hónap múlva majd megint az én ügyvédeim a te ügyvédeid ellen, az én házam a te részvényeid ellen?

Miért nem lehet ezt ízlésesen és visszafogottan csinálni? Miért nem érik be azzal, hogy „kibékültünk, újra megpróbáljuk"? Miért kell mindjárt egy háborút hazudniuk a világ ellen, miután az a bizonyos világ hónapok óta azért izgul, hogy ők kibéküljenek? Az Iron Ladyt tenyerén hordozza a világ: szurkol az aranyaiért és a boldogságáért – s amikor ő erre a világra pillant, ellenséget lát. Vajon hol követte el a hibát a világ, hogy Hosszú Katinka nem érzi az imádatát?" - mondta el véleményét Puzsér Róbert Facebook-oldalán.