Mácsik Zoltán eltűnt családapát helikopterekkel keresi a rendőrség

Abda benzinkút rendőrség helikopter elrablás eltűnt Mácsik Zoltán körözés nyomozás családapa elrabolta Győr
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A mosonmagyaróvári Mácsik Zoltán gyanús körülmények között tűnt el húsvét hétvégéjén. A rendőrség helikoptereket is bevet a nyomozásnál, a családja pedig magánnyomozót is fogadott. Úgy tűnik, elrabolták. Utoljára a Győrhöz közeli Abdán látták egy benzinkútnál.

Magánynomozót is fogadott annak a mosonmagyaróvári családapának a családja, aki húsvét hétvégéjén tűnt el. A Ripostnak a család elmondta, hogy a férfi egy fehér Volkswagen transzporterrel ment el otthonról, majd megállt találkozni egy férfival a Győrhöz közeli Abdán, a Bécsi úti Mol-kútnál. A rokonok úgy tudják: ezután Zoltán követni kezdett egy autót, ami Győr irányába hajtott el, azóta semmit sem tudni róla.

Mácsik Zoltán Forrás: Police.hu

Telefonon sem tudták elérni, mindkét készülékét kikapcsolta. A lap információi szerint a rendőrség is megerősítette, hogy a férfit elrabolták, kutatóhelikoptereket is bevetettek a nyomozás során.

A rendőrség kéri, hogy ha bárki felismeri Zoltánt, vagy információja van tartózkodási helyéről, esetleg bárhol látja az IXM-144-es rendszámú fehér Volkswagen transzportert, hívja a rendőrséget a 112-es segélyhívószámon!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.