Emilio még mindig szerelmes feleségébe, Tinába, hálószobatitkaikról mesélt

szex Tina hálószoba szerelem Bangó Margit Emilio
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Emilio nem tartja magát macsónak, inkább sármőrnek. Vallja: a jó házasság a hálószobában kezdődik. Azt mondja, feleségének, Tinának nem lehet rá panasza. Hálószobatitkairól mesélt. 

"Mindig azt mondja Tina, hogy igazi „cselgáncsbajnok" vagyok az ágyban, értse mindenki ezt úgy, ahogy akarja. Minél több és minél forróbb az együttlét, annál jobb, hiszen a jó házasság a hitvesi ágyban dől el" - mondta a Borsnak adott interjújában Emilio. Hozzátette: még a mai napig szerelmes feleségébe, rendszeresen ír neki szerelmes leveleket is.

Emilio és Tina még mindig szerelmesek egymásba Forrás: TV2

Az énekes azt mondja, nem tartja magát macsónak, inkább sármőrnek. Szereti például, ha haja mindig tökéletes, és a szép öltönyöket sem veti meg. Azt is elárulta, egyáltalán nem zavarja, hogy felesége néhány centivel magasabb nála. Mint mondta: az ágyban már ugyanolyan magasak.

Így találkozott legelőször Risztov Éva és Egerszegi Krisztinahttp://www.life.hu/sztarok/20180406-igy-talalkozott-legeloszor-risztov-eva-es-egerszegi-krisztina-hodmezovasarhely.htmlRisztov Éva elárulta, egy Egerszegi Krisztinával való találkozás kellett ahhoz, hogy gyerekként beiratkozzon egy úszótanfolyamra. TV + SztárokOrigoAngelina Jolie-t talán barátnőjében, Loung Ungban találta meg új szerelméthttp://www.life.hu/sztarok/20180406-angelina-jolie-t-talan-baratnojeben-loung-ungban-talalta-meg-uj-szerelmet.htmlAkik követik az Angelina Jolie körüli eseményeket, azok tudják, hogy a színésznő nyíltan vállalja biszexualitását. Most is egyik barátnőjével, a kambodzsai emberjogi aktivisa és írónővel, Loung Unggal hozták hírbe, akivel többször mutatkoznak együtt kézenfogva. TV + Sztárok--MC Hawer alkoholizmusa alatt milliós tartozásokat halmozott fel, most behajtjákhttp://www.life.hu/sztarok/20180406-mc-hawer-alkoholizmusa-alatt-millios-tartozasokat-halmozott-fel-most-behajtjak.htmlEgyszerre három végrehajtás is indult az MC Hawer, azaz Koczka Géza ellen, akitől így közel 8 millió forintot követelnek. Majdnem lakását is elárverezték, végül sikerül megegyezni a behajtócégekkel. TV + Sztárok--Forró pillanat az RTL új sorozatában: rajtakapta kolléganőjét a liftben a tanár úrhttp://www.life.hu/sztarok/20180406-forro-pillanat-az-rtl-uj-sorozataban-rajtakapta-kolleganojet-a-liftben-a-tanar-ur.htmlAz RTL Klub legújabb sorozatának következő epizódjában egy igen forró pillanatnak is szemtanúi lehetünk: Vasvári Szilárd tanár úr érdekes helyzetben „nyit rá" kolléganőjére. TV + Sztárok--Meghan Markle Harry herceg nélkül utazott Amerikábahttp://www.life.hu/sztarok/20180406-meghan-markle-harry-herceg-nelkul-utazott-amerikaba.htmlMeghan Markle házassága előtti utolsó útja Amerikába vezetett. Vőlegénye, Harry herceg nélkül kerekedett fel, szüksége volt erre a kikapcsolódásra. TV + Sztárok--Pásztor Anna megmutatta, hogyan készült a microdermal piercing (18+)http://www.life.hu/sztarok/20180406-pasztor-anna-megmutatta-hogyan-keszult-a-microdermal-piercing-18.htmlKözösségi oldalára feltöltött vidójával sokkolta követőit Pásztor Anna. Azt mutatta meg, hogyan készült legújabb testékszere, a microdermal piercing. Tényleg csak erős idegzetűeknek ajánlott. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.