Gábor Zsazsa özvegye, Frédéric von Anhalt gyereket akar: keresi a megfelelő béranyát

Forrás: AFP/2017 Getty Images/Jonathan Leibson -
Frédéric von Anhalt Gábor Zsazsa béranya gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gábor Zsazsa özvegye úgy döntött, szeretne még egy gyereket, ehhez pedig béranyákat keres. Már több mint 600 pályázatot kapott, sokan vállalkoznának arra, hogy kihordják a gyermekét.

Három gyermek után Frédéric von Anhalt herceg 74 évesen döntött úgy, hogy szeretne egy negyediket. Gábor Zsazsa özvegye nem csak egy újabb gyermek gondolatával játszott el, már nagy erőkkel bele is vetette magát a projektbe. Az újabb utód csak béranya bevonásával jöhet világra, a herceg pedig már meg is kezdte a legtökéletesebb jelölt felkutatását.

Frederic von Anhalt gyereket szeretne Forrás: AFP/2017 Getty Images/Jonathan Leibson

Szigorú paramétereknek kell megfelelnie annak a hölgynek, aki ki szeretné hordani a herceg gyermekét: 21 és 24 éves közöttinek kell lennie, szőke hajúnak és persze német állampolgárnak. A pályázatra már több mint 600 hölgy jelentkezett, Frédéric von Anhalt pedig le van nyűgözve attól, hogy ilyen sokan szeretnének neki segíteni. Persze nem ingyen: 255 millió forintnyi dollárt fizet a kiválasztottnak - írja a Bild.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.