Lezuhant egy ember a Gellért-hegyről

Forrás: Flickr / Ashwin -
Gellért-hegy baleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyelőre nem tudni, mi történt pontosan. 

Egy sérültet mentettek a fővárosi hivatásos tűzoltók Budapest XI. kerületében, a Gellért-hegyen, ahonnan lezuhant egy ember. Az egységek alpintechnikai eszközök alkalmazásával felhozták a hegyoldalon a sérültet, akit átadtak a mentőknek – írja honlapján a katasztrófavédelem.

Forrás: Flickr / Ashwin

Napsütés és zápor is várható a jövő hétrehttp://www.life.hu/news/20180401-napsutes-es-zapor-is-varhato-a-jovo-hetre-idojaras.html--Halálos autóbaleset történt Tiszakécskénélhttp://www.life.hu/news/20180325--halalos-autobaleset-tortent-tiszakecskenel-egy-ember-meghalt.htmlÜtközésben összetört személygépkocsi Tiszakécske-Tiszabög területén 2018. március 25-én. NewsThinkstockMárcius 24: ma lesz a Föld órája 20:30-tólhttp://www.life.hu/news/20180324-marcius-24-ma-lesz-a-fold-oraja-20-30tol.htmlMegújult a WWF Föld órájának, a világ legnagyobb önkéntes akciójának üzenete: a kezdeményezés ezúttal a természeti értékekre hívja fel a figyelmet március 24-én, amikor egy órára elsötétül a Föld. News--Krencsey Hella követői tudják, ki a leszbikus magyar színésznő, akiről a lány a Viaszbabát írtahttp://www.life.hu/news/20180330-krencsey-hella-kovetoi-tudjak-ki-a-leszbikus-magyar-szineszno-akirol-a-lany-a-viaszbabat-irta.htmlBár még nem mutatott olyan fotót, amin felismerhető lenne a színésznő, de Krencsey Hella követői között többen is úgy vélik, tudják, kiről van szó. NewsOrigoElhunyt a 25 éves horvát focista Bruno Bobanhttp://www.life.hu/news/20180325-elhunyt-a-25-eves-horvat-focista-bruno-boban-merkozes-kozben-esett-ossze.htmlMérkőzés közben esett össze: tragikus hirtelenséggel elhunyt a 25 éves focista, Bruno Boban. NewsOrigoKisiklott vonattal ütközött egy személyautó Debrecennélhttp://www.life.hu/news/20180324-vonattal-utkozott-egy-szemelyauto-debrecen-kulteruleten-sulyos-baleset.htmlKisiklott vonat és összeroncsolódott személygépkocsi, miután összeütköztek egy vasúti átjáróban Debrecen külterületén 2018. március 24-én. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.