Közösségi oldalán tett közzé üzenetet a múlt héten elrabolt Mácsik Zoltán lánya. Reméli, hogy a könyörgés eljut apja elrablóihoz és hazaengedik őt.

Mint megírtuk: a mosonmagyaróvári Mácsik Zoltán gyanús körülmények között tűnt elmúlt héten. A férfi egy fehér Volkswagen transzporterrel ment el otthonról, majd megállt találkozni egy férfival a Győrhöz közeli Abdán, a Bécsi úti Mol-kútnál. A rokonok úgy tudják: ezután Zoltán követni kezdett egy autót, ami Győr irányába hajtott el, azóta semmit sem tudni róla. Úgy tűnik, a férfit elrabolták, a rendőrség helikoptereket is bevetett a nyomozásnál.

Mácsik ZoltánForrás: Police.hu

Mácsik Zoltán lánya, Facebook-oldalán tett közzé egy üzenetet, melyben arra kéri apja elrablóit, engedjék el a családfőt.

"Édesapukám, annyira hiányzol, annyira nagyon szeretünk, minden percben rád gondolunk. Idén nem akarok se születésnapot, se karácsonyt, semmit az égvilágon, csak téged újra mellettünk, te világ legtünemenyesebb apukája és férje. Kérem, aki eltüntette az apukámat, adja vissza a szerető családjának, könyörgök! Bármit megadunk cserébe!!" - idézi a bejegyzést a Bors.