Vilmos és Katalin gyermeke születhet vörös hajjal, de kicsi rá az esély

Forrás: Getty Images/2018 Getty Images/Chris Jackson -
királyi család Kate Middleton vörös haj Katalin hercegné Vilmos herceg gyermek család alapítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sok nő rajong Harry herceg vörös hajáért, de vajon van esélye arra Vilmos herceg és Katalin hercegné harmadik gyermekének, hogy örökölje a csodás lángoló hajszínt?

Már nemcsak a királyi esküvő időpontja áll a küszöbön, hanem Vilmos és Katalin harmadik gyermeke születésének időpontja is. Most például arról röppent fel találgatás, hogy az újabb királyi sarj örökölheti-e majd a családban előforduló vörös hajszínt.

A királyi családban többször előfordult már a vörös haj Forrás: Getty Images/2018 Getty Images/Chris Jackson

A Daily Star cikke szerint a királyi család több tagja is hordozza a vörös haj génjét. Dr. Anand Saggar genetikus szerint Harry és Vilmos szülei, azaz Károly herceg és Diana hercegné mindketten hordozták a gént. "Harry vörös hajjal született, így Károly és Diana egyaránt hordozói a génnek" - mondta a szakértő.

Annak ellenére, hogy Vilmos nem született vörös hajjal, ő is 66 százalékban esélyes arra, hogy hordozó legyen, ám Katalin nem büszkélkedhet vörös hajú rokonokkal. Így a születendő kicsinek mindössze 6,5 százalék esélye van arra, hogy nagy bátyja hajszínét örökölje.

Mádai Vivien lett a Playboy múzsája, de nem meztelenkednehttp://www.life.hu/sztarok/20180409-madai-vivien-lett-a-playboy-muzsaja-de-nem-meztelenkedne.htmlA Playboy magazin díjátadójának Múzsa kategóriáját Mádai Vivien műsorvezető nyerte múlt héten csütörtökön. Vivi elmondta, mit gondol a múzsaságról, és azt is elárulta, hogy vetkőzne-e, ha felkérés érkezne.TV + Sztárok--Hódi Pamela egy rejtélyes férfiról posztolthttp://www.life.hu/sztarok/20180409-hodi-pamela-egy-rejtelyes-ferfirol-posztolt-szerelem.htmlRejtélyes fotót posztolt közösségi oldalára Hódi Pamela. Sokan arra következtetnek belőle, hogy új szerelme van. TV + Sztárok--Heidi Klumot félmeztelenül kapták le fiatal pasijával, Tom Kaulitz-calhttp://www.life.hu/sztarok/20180409-heidi-klumot-felmeztelenul-kaptak-le-fiatal-pasijaval-tom-kaulitzcal.htmlOdáig van ifjú szerelméért, Tom Kaulitz-ért Heidi Klum. A párt mexikói nyaralásán kapták rajta a fotósok. TV + Sztárok--Pintér Tibor elárulta: talán még egyszer elvenné volt feleségéthttp://www.life.hu/sztarok/20180409-pinter-tibor-elarulta-talan-egyszer-elvenne-volt-feleseget.htmlPintér Tibor titokban vált el második feleségétől, még a Wikipédia is úgy tudja, hogy házas. A Nemzeti Lovas Színház igazgatójának nemrégiben véget ért újabb kapcsolata a nála 23 évvel fiatalabb kedvesével. Pintér azt mondaj: talán újra elvenné második feleségét. TV + Sztárok--Fresh Andi gyerekkori fotót töltött fel, nagyon cuki rajtahttp://www.life.hu/sztarok/20180409-fresh-andi-gyerekkori-fotot-toltott-fel-nagyon-cuki-rajta.htmlGyermekkori fotókat tett közzé közösségi oldalán Fresh Andi. A fotók mellé írt hashtagek pedig még többet elárulnak az énekes gyerekkoráról.TV + Sztárok--Mohamed próféta leszármazottja lehet II. Erzsébethttp://www.life.hu/sztarok/20180409-mohamed-profeta-leszarmazottja-lehet-ii-erzsebet.htmlMarokkói történészek 43 korábbi generációt megvizsgálva arra a következtetésre jutottak, hogy II. Erzsébet Mohamed próféta leszármazottja lehet.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.