Már korábban is beszámoltunk róla, hogy Sebetséyn Balázsék ugyanabban a szállodában foglaltak szobát Zanzibáron, mint amiben Rubint Réka tartotta az alakreform tábort. A műsorvezető nem akart találkozni Norbiékkal, ezért másik szállodába menekült. Most elárulta, hogyan történt mindez.

Pár napja jött haza Sebestyén Balázs Tanzániából, ahova pihenni és búrvárkodni utazott. Számára kellemetlen dologgal szembesült azonban már az első napon: megtudta, hogy tele van magyarokkal a szálloda, ott van ugyanis Rubint Réka alakreform tábora. Balázs átjelentkezett egy másik hotelbe, hogy ne kelljen magyarokkal találkoznia.

Sebestyén Balázs elmenekült a magyarok elől ZanzibáronFotó: Adrián Zoltán - Origo

"Mi egy nappal előbb érkeztünk, mint Rékáék, így volt egy napunk azon gondolkozni, hogy mit csináljunk a felhergelt háromszáz zumbaaerobikozó magyarral. Zanzibárban nagyon rossz a közlekedés, másfél óra volt eljutni a reptérről a szállodába. Még le se szálltak, de mi már három órát utaztunk, hogy meglépjünk előlük. (...) Gyerekek, választani kell, hogy vagy a legjobb hotelbe mész, vagy olyan helyre, ahol nincs magyar. Mi pedig az utóbbit választottuk. Kövezzenek meg, akik ezt nem értik. Aztán elmentünk búvárkodni, de írtam Norbinak, hogy ne haragudjon, amiért gyáva menekülésre fogtuk" - idézte Balázst Bors.