Különös dologra készülnek a Barátok közt alkotói: visszahoznák a sorozatba a halott karaktereket, például Magdi anyust és R. Kárpáti Pétert. 

Nagyon sok szereplőtől kellett elbúcsúzniuk a Barátok közt rajongóinak, ám most van minek örülniük. A sorozat készítői ugyanis különös dologra készülnek. Az a hír járja, hogy visszahoznék a halott karaktereket. Az már korábban felmerült, hogy Magdi anyus visszatér, de úgy tűnik, hogy nem ő lesz az egyetlen. 

Visszatérnek a halottak a Barátok köztbeForrás: Turista Magazin

"Idén régi, közönségkedvenc szereplőket tervezünk visszahozni a sorozatba. A jubileumi évünkben folyamatosan lehet számítani meglepetésekre: idén bármi megtörténhet, és meg is történik majd" – mondta korábban Szerencsés Gabriella, a Barátok közt kreatív producere, aki neveket nem árult el, de nem olyan nehéz kitalálni, hogy kikről lehet szó: a Berényi Andrást alakító R. Kárpáti Péterről, a Berényi Claudiát megformáló Ábrahám Editről és Berényi Ákosról, azaz Somorjai Tiborról. Utóbbival nem lesz könnyű dolguk, hiszen ő már a TV2-nél dolgozik producerként. Amikor pedig a Blikk a visszatérésről kérdezte, csak egy mosollyal válaszolt. Másoknak azonban nincs élő szerződésük konkurens csatornákkal, R. Kárpáti Péter nem is zárkózik el az ötlettől. "Szemérmetlenül nagy összegért esetleg elvállalom" - mondta a lapnak.