Félig állat, félig ember: hátborzongató lényt kaptak lencsevégre éjszaka

fotó lény Santa Fe szörny Argentína
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Furcsa, hátborzongató lényt kaptak lencsevégre az egyik argentin városban: a szörny állítólag több mint 2 méter hosszú és két kutyára is rátámadt.

Igencsak megrémültek Santa Fe lakosai, amint meglátták azt az éjszakai felvételt, amelyen egy rémisztő lény sétál a város utcáin. Leginkább kutyához hasonlított, de annál sokkal nagyobb volt: nagyjából 2 méter hosszúságot is elérheti és négy hosszú, vékony lába van. Volt, aki a saját szemével is látta, ők azt mondták, félig ember, félig állat külseje van.

A fenevad nem csak ránézésre ijesztő, állítólag az éjszaka során két kutyát is szétmarcangolt. Egyelőre nem sikerült elfogni az állatot - írja a Mirror.

Gwyneth Paltrow megházasodott: Brad Falchuk forgatókönyvíróhoz ment hozzáhttp://www.life.hu/sztarok/20180416-gwyneth-paltrow-meghazasodot-brad-falchuk-forgatokonyvirohoz-ment-hozza.htmlA legnagyobb titokban mondta ki ismét a boldogító igent Gwyneth Paltrow: Brad Falchuk forgatókönyvíróhoz ment hozzá. TV + SztárokOrigoA britek kiakadtak Kamillára: nem akarják, hogy királyné legyenhttp://www.life.hu/sztarok/20180416-a-britek-kiakadtak-camillara-nem-akarjak-hogy-kiralyne-legyen.htmlMinden jel arra utal, hogy Kamilla hercegné már javában készül arra, hogy királyné legyen. A britek azonban nem nagyon örülnek ennek. TV + Sztárok--A Nagy Duett: Rózsa György különleges dolgot kért Csobot Adéltólhttp://www.life.hu/sztarok/20180416-a-nagy-duett-rozsa-gyorgy-kulonleges-dolgot-kert-csobot-adeltol.htmlCsobot Adél várandósan vágott neki a Nagy Duettnek, ahol partnere a legendás műsorvezető, Rózsa György lett. Gyuribá' - így kérte a megszólítást - elmondta, akár még pót-nagypapája is lehetne a születendő picinek, sőt, egy különleges kéréssel is Adél elé állt.TV + Sztárok--Kollányi Zsuzsi: "A fesztiválszezonban lehet nem ugrálok majd annyit"http://www.life.hu/sztarok/20180416-kollanyi-zsuzsi-a-fesztivalszezonban-lehet-nem-ugralok-majd-annyit.htmlVasárnap este A Nagy Duettben jelentette be Kollányi Zsuzsi énekesnő, hogy kisbabát vár. Most a Life.hu riporterének mesélt arról, hogy hogyan érzi magát, és láthatjuk-e a színpadon a fesztiválszezonban.TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoHódi Pamela újra szerelmes: boldogságáról vallotthttp://www.life.hu/sztarok/20180416-hodi-pamela-ujra-szerelmes-boldogsagarol-vallott.htmlHódi Pamela és Berki Krisztián tavaly szeptemberben szakítottak. Berki Krisztián már megtalálta a nagy őt, és úgy tűnik, hogy most Pamela életébe is beköszöntött a szerelem.TV + Sztárok--A Nagy Duett: élő adásban dobat le ruháit Marcellina és Puped Gabohttp://www.life.hu/sztarok/20180415-a-nagy-duett-elo-adasban-dobat-le-ruhait-marcellina-es-puped-gabo.htmlVasárnap este elstartolt A Nagy Duett új évada. Érdekes párosok produkcióin röhöghetjük könnyesre magukat minden héten, és a vicces előadások mellett már most, az első adásban is akadtak forró pillanatok. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.