Gwyneth Paltrow megházasodott: Brad Falchuk forgatókönyvíróhoz ment hozzá

"Forrás: Instagram/Brad Falchuk " -
esküvő Brad Falchuk házasság Gwyneth Paltrow
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legnagyobb titokban mondta ki ismét a boldogító igent Gwyneth Paltrow: Brad Falchuk forgatókönyvíróhoz ment hozzá. 

A 45 éves Gwyneth Paltrow hozzáment Brad Falchuk forgatókönyvíróhoz, méghozzá a legnagyobb titokban.

Gwyneth és Brad Falchuk megházasodtak "Forrás: Instagram/Brad Falchuk "

Az esküvőt szombaton tartották, természetesen rengetek celeb volt jelen az eseményen. Összesen 400 vendég bulizott együtt a fiatal párral, és persze ott volt Gwyneth anyja, Blythe Danner is.

Gwynet Paltrow édesanyja is ott volt Forrás: NORTHFOTO/Juliano/X17online.com/Juliano/X17online.Com

Olyan hírességes tették tiszteletüket az eseményen, mint Steven Spielberg , Jennifer Aniston, Kate Hudson, Cameron Diaz , Julia Roberts, Liv Tyler, Reese Witherspoon, Demi Moore és még sokan mások. Gwyneth Paltrow korábbi férje, Chris Martin azonban nem volt ott az esküvőn, pedig állítólag nagyon jó barátságban váltak el annak idején egymástól.

Gwyneth barátai is vele örültek Forrás: NORTHFOTO/X17online.com/Juliano-Rol-Daddy-Az/X17online.Com
A Nagy Duett: Rózsa György különleges dolgot kért Csobot Adéltólhttp://www.life.hu/sztarok/20180416-a-nagy-duett-rozsa-gyorgy-kulonleges-dolgot-kert-csobot-adeltol.htmlCsobot Adél várandósan vágott neki a Nagy Duettnek, ahol partnere a legendás műsorvezető, Rózsa György lett. Gyuribá' - így kérte a megszólítást - elmondta, akár még pót-nagypapája is lehetne a születendő picinek, sőt, egy különleges kéréssel is Adél elé állt.TV + Sztárok--Kollányi Zsuzsi: "A fesztiválszezonban lehet nem ugrálok majd annyit"http://www.life.hu/sztarok/20180416-kollanyi-zsuzsi-a-fesztivalszezonban-lehet-nem-ugralok-majd-annyit.htmlVasárnap este A Nagy Duettben jelentette be Kollányi Zsuzsi énekesnő, hogy kisbabát vár. Most a Life.hu riporterének mesélt arról, hogy hogyan érzi magát, és láthatjuk-e a színpadon a fesztiválszezonban.TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoHódi Pamela újra szerelmes: boldogságáról vallotthttp://www.life.hu/sztarok/20180416-hodi-pamela-ujra-szerelmes-boldogsagarol-vallott.htmlHódi Pamela és Berki Krisztián tavaly szeptemberben szakítottak. Berki Krisztián már megtalálta a nagy őt, és úgy tűnik, hogy most Pamela életébe is beköszöntött a szerelem.TV + Sztárok--A Nagy Duett: élő adásban dobat le ruháit Marcellina és Puped Gabohttp://www.life.hu/sztarok/20180415-a-nagy-duett-elo-adasban-dobat-le-ruhait-marcellina-es-puped-gabo.htmlVasárnap este elstartolt A Nagy Duett új évada. Érdekes párosok produkcióin röhöghetjük könnyesre magukat minden héten, és a vicces előadások mellett már most, az első adásban is akadtak forró pillanatok. TV + SztárokOrigoÍgy törték rá a kommandósok az ajtót Gáspár Győzőrehttp://www.life.hu/sztarok/20180415-igy-tortek-ra-a-kommandosok-az-ajtot-gaspar-gyozore-facebook.htmlImmár egy éve annak, hogy kommandósok lepték el Gáspár Győzőék házát. A showman most a közösségi oldalán emlékezett meg a szörnyű pillanatokról. TV + Sztárok--Férje halála után újra babát vár a Született feleségek sztárja, Tiffany Thorntonhttp://www.life.hu/sztarok/20180415-ferje-halala-utan-babat-var-a-szuletett-felesegek-sztarja-tiffany-thornton.htmlTiffany Thornton, a Született feleségek és a Narancsvidék színésznője harmadik gyermekét várja. Egy édes fotóval tudatta rajongóival a jó hírt. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.