Keszthelyi Vivien David Schumacher
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A német sajtó kiderítette, hogy Ralf Schumacher fia, David Schumacher egy gyönyörű magyar lányt szeret, méghozzá Keszthelyi Vivient, aki szintén versenyző.

Keszthelyi Vivien, a debreceni születésű versenyző az Audi Sport Racing Academy pilótanövendéke, természetesen így került kapcsolata a Schumacher családdal. A gyönyörű lány David Schumacherrel készült az új idényre, eközben szerethettek egymásba.

David Schumacher Official (@davidschumacher1) által megosztott bejegyzés,

David Schumacher a korábbi Forma-1-es pilóta, Ralf Schumacher fia, és Michael Schumacher unokaöccse. Az Express szerint Keszthelyi Vivien a hét végén a német Formula–4-ben debütáló Davidnek a csapat garázsából drukkolt.

Vivien Keszthelyi Official (@vivien_keszthelyi) által megosztott bejegyzés,

Kirúgták munkahelyéről Krencsey Hellát, a Viaszbaba szerzőjéthttp://www.life.hu/sztarok/20180418-kirugtak-munkahelyerol-krencsey-hellat-a-viaszbaba-konyv-szerzojet.htmlKrencsey Hella titokban élt nyolc évig párkapcsolatban egy színésznővel. A lány most a TV2 Mokkájában vallott arról, hogy lehetetlenítette el az életét a híres sztár. TV + SztárokOrigoItt tart Krencsey Hella és a leszbikus magyar színésznő ügyehttp://www.life.hu/sztarok/20180418-itt-tart-krencsey-hella-es-a-leszbikus-magyar-szineszno-ugye-birosag-elott.htmlKrencsey Hella titokban élt nyolc évig párkapcsolatban egy színésznővel. A szakítás után a művész bántalmazás miatt beperelte őt. Hella viszont azt állítja, pont, hogy a színésznő bántalmazta őt - ezt pedig képekkel is tudja bizonyítani. A Mokkában őszintén vallott érzéseiről a leszbikus szerető, a jogi lépésekről pedig Kiss D. Csaba ügyvéd nyilatkozott.TV + SztárokOrigoKevin és Karesz váratlan helyzetekbe keverednek, segítenek a kutyatartóknakhttp://www.life.hu/sztarok/20180418-kevin-es-karesz-varatlan-helyzetekbe-keverednek-segitenek-a-kutyatartoknak.htmlCsak semmi pánik, nem a Reszkessetek betörök kis bajkeverője próbálja lehűteni az épphogy csak ébredező tavaszt, a közösségi médiában egyre népszerűbb Kevin kutya jelentkezik saját műsorral az RTL Klubon. A Reggeliből örökbefogadott árva kutyus mára igazi kanapéblöki lett, aki május 5-től szombaton délelőttönként gazdájával, Molnár Karesszel várja a nézőket a Pacsi! című kutyás reality-magazinban. Az egyre népszerűbb városi kutyás életforma számos kérdést vet fel még a legnagyobb állatbarátok körében is, a Pacsi!-ban ezekre próbálják együtt megtalálni a válaszokat, emellett pedig minél több menhelyi kutyusnak segítenek otthonra lelni. TV + Sztárok--Volt barátja károsította meg Fresh Andithttp://www.life.hu/sztarok/20180418-volt-baratja-karositotta-meg-fresh-andit-kolcson.htmlElképesztő történetről számolt be Fresh Andi a FEM3 műsorában, elárulta, egyszer egy korábbi barátja 300 ezer forinttal károsította meg. TV + Sztárok--Marc Spelmann könnyfakasztó bűvészmutatvánnyal varázsolta el a Britain's Got Talelnt zsűrijét: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180418-marc-spelmann-elvarazsolta-buveszmutatvanyaval-a-britains-got-talent-zsurijet.htmlElképesztően megható, ugyanakkor hihetetlenül varázslatos bűvészmutatvánnyal került azonnal a Britain's Got Talent versenyébe Marc Spelmann. Senki nem tudja, hogy csinálta, csak ámulni lehet rajta. TV + SztárokOrigoPumped Gabo nagyon kiakadt azon, hogy utolsó helyen végzett A Nagy Duettbenhttp://www.life.hu/sztarok/20180418-pumped-gabo-nagyon-kiakadt-azon-hogy-utolso-helyen-vegzett-a-nagy-duettben.htmlIgencsak kiakadt Pumped Gabo A Nagy Duett legelső része után, mivel partnerével, Marcellinával szerinte érdemtelenül az utolsó helyen végzett. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.