Ireland Basinger-Baldwin támogatja a marihuána használatát, kampányol mellette

fehérnemű szexi Ireland Basinger-Baldwin marihuána Kim Basinger
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szexi fehérneműben nem kevésbé szexi mozdulatokkal emelte szájához a marihuánás cigarettát Kim Basinger és Alec Baldwin lánya, Ireland Basinger-Baldwin, aki támogatja a marihuána orvosi célokra történő felhasználását. 

Szexi fekete fehérneműben pózol a kamera előtt Ireland, amelyen ő maga is kipróblja, sőt sodorja is a marihuánás cigarettát. A videót egyébéknt Chris Applebaum rendezte, Ireland pedig egyik Insta-story-jában tette közzé, hogy támogassa a marihuána ellenőrzött és orvosi célokra történő felhasználását.

"A dohányzás nem menő. Néhányan élvezik, néhányan nem. Ez egy döntés, amit akkor hozhatsz meg, amikor nagykorú leszel" - ezt is Insta-storyjában írta a modell - áll a Dailymail cikkében.

Készült azonban olyan videó is, amelyen nemcsak füvet szív, de marihuánás süteményt is készít.

one day till 4/20 ❤️ @eats.channel

Ireland Basinger-Baldwin (@irelandbasingerbaldwin) által megosztott bejegyzés,

4/20 is approaching ❤️ Part one. @eats.channel / thank you @shopmedmen

Ireland Basinger-Baldwin (@irelandbasingerbaldwin) által megosztott bejegyzés,

did something pretty fun for the upcoming holiday (4/20) Can’t wait to share!

Ireland Basinger-Baldwin (@irelandbasingerbaldwin) által megosztott bejegyzés,

Ireland Basinger-Baldwin támogatja a marihuána használatát, kampányol mellettehttp://www.life.hu/sztarok/20180420-ireland-basinger-baldwin-tamogatja-a-marihuana-hasznalatat-kampanyol-mellette.htmlSzexi fehérneműben nem kevésbé szexi mozdulatokkal emelte szájához a marihuánás cigarettát Kim Basinger és Alec Baldwin lánya, Ireland Basinger-Baldwin, aki támogatja a marihuána orvosi célokra történő felhasználását. TV + SztárokSáfrány Emese, azaz Aleska légtáncos fotói nem lehetnének szexibbekhttp://www.life.hu/sztarok/20180420-safrany-emese-azaz-aleska-legtancos-fotoi-nem-lehetnenek-szexibbek.htmlNem új, hogy Sáfrány Emese, azaz Aleska felnőttfilmesi karrierjét befejezve, gyerekkori álmát megvalósítva légtáncos lett. Közösségi oldalán meg is mutatja, hogy halad: elképesztően szexi fotókat tesz közzé.TV + Sztárok--Körtvélyessy Kinga kiköpött mása az Elrabolva sztárjának, Maggie Grace-nekhttp://www.life.hu/sztarok/20180420-kortvelyessy-kinga-kikopott-masa-az-elrabolva-sztarjanak-maggie-grace-nek.htmlL.L. Junior volt kedvesének, Körtvélyessy Kingának már többször mondták: kiköpött hasonmása az Elrabolva filmek sztárjának, Maggie Grace-nek. Közösségi oldalára most egy olyan fotót posztolt, amelyen egymás mellé szerkesztetet a két arcot, elmondhatjuk: tényleg hasonlítanak. TV + Sztárok--Dér Heninek három diplomája van, de csak az énekléssel foglalkozikhttp://www.life.hu/sztarok/20180419-der-heninek-harom-diplomaja-van-de-csak-az-eneklessel-foglalkozik.htmlKevesen gondolták volna, de Dér Heni énekesnő 3 diplomával áll a színpadon. Politológus, közgazdász és operaénekesi végzettsége is van. Saját menedzsercége van. TV + SztárokOrigoPolgár Tünde méregdrága ezüst étkészlettel várta a luxusfeleségekethttp://www.life.hu/sztarok/20180419-polgar-tunde-meregdraga-ezust-etkeszlettel-varta-a-luxusfelesegeket.htmlVacsorára várta a luxusfeleségeket Polgár Tünde, ahol cápát szeretett volna felszolgálni, de csak lazacot kapott. A különleges ételeket nem mindennapi évőeszközkészlettel falatozhatták, hiszen egy több mint 100 éves ezüstkészletet választott a háziasszony. TV + Sztárok--Justin Bieber megmutatta, milyen lenne, ha nőnek született volnahttp://www.life.hu/sztarok/20180419-justin-bieber-megmutatta-milyen-lenne-ha-nonek-szuletett-volna.htmlJustin Bieber úgy gondolta, megmutatja rajongóinak, hogyan festene, ha mostani arcával, de nőként élne tovább. Megdöbbentő a látvány. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.