Két hím gorilla forró jelenetét fotózták le a rotterdami állatkertben

Fotó: Cyril Grueter -
Rotterdam szex gorilla párosodás hím erotika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem zavarták a bámészkodó tekintetek azt a két hím gorillát, akiket a rotterdami állatkertben meglehetősen intim jelent közben kapott lencsevégre Shirley Kroos fotós. A gondozók szerint azonban van magyarázat a történtekre.

A Mirror cikke szerint két hím gorillát, a három és fél éves Aybót, valamint a hároméves Thabót kapták lencsevégre, amint épp párosodni próbáltak.

Néha az állatkerti gondozók is meglepőnek (képünk illusztráció) Fotó: Cyril Grueter

Egyikük még szemkontaktust is teremtett a fotóssal, Shirley Kroos-szal. A gondozók azt mondják, nem homoszexuális gorillákról van szó, mindössze igyekeztek felnőttes dolgokat csinálni.

"Mindössze játszottak és élvezték egymás társaságát" - mondta a rotterdami állatkert egyik gondozója.

A játékos gorillákról készült képeket ide kattintva nézheted meg.

Újításokkal készül a Sziget Fesztivál a 2018-as évre: videóhttp://www.life.hu/news/20180419-ujitasokkal-keszul-a-sziget-fesztival-a-2018-as-evre-video.htmlMegszűnik a fizetésre használt plasztik kártya, sőt a környezetvédelemre is figyelnek a Sziget szervezői. Újításokra lehet számítani az idei fesztiválon. NewsOrigoKrystina Butel 67 millió forintot költött plasztikai műtétekre, karikatúraként néz kihttp://www.life.hu/news/20180419-krystina-butel-67-millio-forintot-koltott-plasztikai-mutetekre-karikaturakent-nez-ki.htmlSaját bevallása szerint is a plasztikai sebészet függője Krystina Butel, aki 190 ezer fontot, azaz 67 millió forintot költött palsztikai műtétekre. Saját karikatúrájára akart hasolítani, sikerült neki. Azt mondja: vőlegényének tetszik a külseje. News--Föld Fesztivált tartanak a hétvégén a Fővárosi Állat- és Növénykertbenhttp://www.life.hu/news/20180418-fold-fesztivalt-tartanak-a-hetvegen-a-fovarosi-allat-es-novenykert.htmlInteraktív programokkal várja a Fővárosi Állat- és Növénykert az érdeklődőket a hétvégén a Föld Fesztivál alkalmából. Nemcsak a gyerekek, hanem a felnőttek és a tudományok iránt érdeklődők is megtalálhatják a nekik tetsző programokat. NewsOrigoMegvizsgálták a Fertő tóban talált torzót, nem VV Fanniéhttp://www.life.hu/news/20180418-megvizsgaltak-a-ferto-toban-talalt-torzot-nem-vv-fannie.htmlNem stimmel sem a kor, sem pedig a magasság, de a DNS sem egyezik Novozánszki Fanniéval - folyamatosan vizsgálják a Fertő-tóban talált torzót. Fanni édesanyja megkönnyebbült, hogy lánya élete nem így ért véget. News--Terrorban tartotta párját egy angol nő, börtönben kellett menniehttp://www.life.hu/news/20180418-terrorban-tartotta-parjat-egy-angol-no-bortonben-kellett-mennie.htmlA lutoni Jordan Worth terrorban tartotta párját, nem engedte, hogy az ágyukban aludjon, bántalmazta és nem hagyta azt sem, hogy kórházba menjen. Börtönbüntetésre ítélték, de már új kapcsolata van. NewsOrigoTöbb, a torzóhoz tartozó testrész került elő a Fertő tónálhttp://www.life.hu/news/20180417-tobb-a-torzohoz-tartozo-testresz-kerult-elo-a-ferto-tonal.htmlKét kart kézfej nélkül, egy lábszárat és egy combot találtak, amelyek feltételezhetően a Fertő tónál megtalált torzóhoz tartoznak. Már az osztrák rendőrség sem zárja ki, hogy esetleg Novozánszky Fannié lehet a test, az azonosítás azonban még tart. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.