Szörnyű élményéről vallott Tücsi: korábban többször is megalázták bőrszíne miatt.

Tücsi az RTL Klub Reggelijének vendége volt, ahol a rasszizmus volt a központi téma. A csinos műsorvezető elárulta, gyerekként őt is érték atrocitások bőrszíne miatt.

Nekem a buszmegálló volt az a terep, ahol mindig megtaláltak. Leszálltak és nem voltak már annyian, és akkor még menő volt ez a skinhead dolog, és nyilván nekik azért még jobban szúrtuk a szemüket. Mondták, hogy amíg jól viselkedek, addig nem bántanak. De amint valami olyan viselkedést látnak tőlem, ami nem tetszik nekik, akkor jobb, ha odafigyelek magamra" – mesélte a döbbenetes történetet Tücsi.

Sajnos a támadások később sem maradtak abba, örökké emlékezni fog arra a pillanatra, amikor azt követően, hogy megnyerte a Miss AfroHungary szépségversenyt, megalázták az osztályteremben.

Megtörtént a szépségverseny hétvégén, hétfőn pedig az iskolaigazgató-helyettes – akitől ugye, azt várod, hogy mivel diákokkal foglalkozik, kellő empátiával rendelkezik – bement az osztályterembe, ahol mondta, sem a magamfajták közt, sem egyébként nem vagyok szép, úgyhogy nem is érti, hogy én ezt hogy tudtam megnyerni."