Csősz Bogi szeretné megvalósítani álmát: ékszereket akar tervezni

Csősz Boglárka ékszer álom gyémánt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csősz Bogi, a Feleségek Luxuskivitelben egyik kimaradt jelentében mesél álmáról, amit nagyon szeretne megvalósítani. Vágyának köze van a gyémántokhoz!

A feleségek luxuskivitel szereplője, Csősz Bogi természetesen imádja az exkluzív tárgyakat, és mint minden tehetősebb nő, odavan a gyémántokért. Nem véletlen, hogy egyik nagy álma is ehhez az ékkőhöz kapcsolódik. Bevallotta, ékszereket szeretne tervezni, méghozzá fiataloknak. Persze csak a kedvenc alapanyagaiból, azaz rózsaszínű aranyból és gyémántból. Saját kedvére már eddig is tervezett darabokat, de ezentúl szeretné piacra is dobni azokat az ékszereket, amiket megálmodik.

Radics Gigi szakított és ő lesz a negyedik X-Faktor mentorhttp://www.life.hu/sztarok/20180426-radics-gigi-szakitott-es-o-lesz-a-negyedik-xfaktor-mentor.htmlRadics Gigi lesz a negyedik X-Faktor mentor, ő maga vallotta be a sajtó megkeresésére.TV + SztárokOrigoGyereksztárok, akik még híresnek hiszik magukat: Lindsay Lohantől Aaron Carterighttp://www.life.hu/sztarok/20180425-gyereksztarok-akik-meg-hiresnek-hiszik-magukat.htmlNem minden gyereksztár tudja felnőttként is fenntartani karrierjét és népszerűségét, ám vannak, akiket ez egyáltalán nem zavar. Lindsay Lohan vagy éppen Dustin Diamond olyan hírességek, akik megelégszenek a korábban elért sikereikkel, és még mindig a gyerekkorukban elért népszerűségükből élnek. Észre sem veszik, hogy már egyáltalán nincsenek od értük az emberek. TV + SztárokOrigoKiss Ramóna és húga, Debóra úgy hasonlítanak, mint két tojáshttp://www.life.hu/sztarok/20180425-kiss-ramona-es-huga-debora-ugy-hasonlitanak-mint-ket-tojas.htmlHúgával, Debórával fotózkodott Kiss Ramóna. A két testvér pont úgy hasonlít egymásra, mint két tojás. TV + SztárokOrigoBerki Krisztián reagált a Hódi Pamelát ért fenyegetés ügyébenhttp://www.life.hu/sztarok/20180425-berki-krisztian-reagalt-a-hodi-pamelat-ert-fenyegetes-ugyeben.htmlNemrégiben vehették kezükbe az olvasók Berki Kriszitán és Ambrus Attila közös könyvét. Többek között az is olvasható benne, hogy Berki Krisztián megfenyegetette egykori kedvesét, Hódi Pamelát. Most Berki is reagált. TV + SztárokOrigoTóth Gabi ismét dekoltázst villantott: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180425-toth-gabi-ismet-dekoltazst-villantott-foto.htmlTóth Gabi ismét dekoltázst villantott, egy testhezálló, kivágott ruhában mutatta meg bomba alakját. TV + SztárokOrigoÁrpa Attila életmódjáról és magánéletéről árult el titkokathttp://www.life.hu/sztarok/20180425-arpa-attila-eletmodjarol-es-maganeleterol-arult-el-titkokat.htmlKözel az 50-hez is formában tartja magát Árpa Attila, aki nemcsak amerikai focival edzi testét, hanem ketrecharccal is. Magánéletéről is elárult néhány pikáns részeltet. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.