Évek óta dúl a harc Pártos Csilla és Pécsi Ildikó között, eddig azonban a volt műsorvezető nem sokszor nyilatkozott arról, hogyan is érinti őt ez a vita. Most azonban kivételt tett. 

Pártos Csilla és egykori anyósa, Pécsi Ildikó között nagyon régóta dúl már a harc. A színésznő azért indított pert volt menye ellen, mert nem akarta, hogy az ő tulajdonában álló házban lakjon tovább Pártos Csilla és fia. A volt műsorvezető pedig rokontartásért perelte Pécsi Ildikót. Úgy tűnt, nagyon elmérgesedett köztük a viszony, Pécsi Ildikó már az unokájával sem akarja tartani a kapcsolatot. Pártos Csilla eddig szinte csak a jogi ügyekről nyilatkozott, ám ezúttal a Star Magazinnalkivételt tett, mivel „most eljött az az időpont, amikor már nem lehet nem reagálni".Hozzátette, bántani nem szeretné családját.

Pártos Csilla mindig szeretni fogja Pécsi IldikótFotó: MTI/Zih Zsolt

„Én nagyon szerettem, és a szép közös évek miatt mindig is szeretni fogom" – mondta Pécsi Ildikóról Pártos Csilla. Hozzátette, nem is akar haragudni, hiszen ő a gyermeke nagymamája. Szerinte ő és fia sosem tagadták meg a színésznőt, és sosem gátolta gyermekét a kapcsolattartásban. „Makacs gyerek, ha oda akart menni valakihez, akkor odament" – mondta Pártos Csilla, aki sosem fogja tudni feldolgozni, hogy idáig fajult a helyzet. „Ők is tudják, hogy az ő gyermekük lépett ki a házasságból, egyik napról a másikra" – árulta el Pártos Csilla.