Ezeket vették a sztárok az első nagy fizetésükből: Brad Pitt és Nicole Kidman sem luxuscikkekre költötte pénzét

Brad Pitt Ashton Kutcher Nicole Kidman Lil Wayne Serena Williams fizetés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ma már teljes pompájukban látjuk a hollywoodi hírességeket: luxusotthonaikban, pazar autóikkal. Gondtalan életet élnek, de nem volt ez mindig így. Az első nagy gázsijukat jellemzően nem mihaszna luxuscikkekre költötték. Nicole Kidman például mosógépet vásárolt belőle a szüleinek.

Nicole Kidman

Nicole Kidman Forrás: WireImage/2018 Steve Granitz/Steve Granitz

A színésznő nem magára gondolt, maikor megkapta élete első nagyobb fizetését, hanem a szüleiről. Nicole Kidman egy mosógépet vásárolt belőle az édesanyjának. A maradékból azért magáról is gondoskodott: vásárolt egy pár bakancsot, amit akkor a világ legmenőbb cipőinek érzett.


Lil Wayne

Lil Wayne Forrás: AFP/2016 Getty Images/Kevin Winter

Nem kellett sokat várnia a rappernek, hogy beinduljon a karrierje, 14 éves volt, amikor megkapta az első nagyobb összegű fizetését. 6500 dollárt kapott, és a kicsi Lil első gondolata az volt, hogy az egészet odaadja édesanyjának. A mama azonban nem fogadta el a pénzt, így Lilnek mást kellett vele kezdenie. Végül kocsit vett belőle, amit az édesanyja vezetett, mivel neki még nem lehetett jogosítványa.

Serena Williams

Serena Williams Forrás: The Yomiuri Shimbun/Yomiuri/Masaharu Sugimoto

A teniszcsillag olyan sokáig nélkülözött, hogy az első igazán nagy fizetését nem is merte elkölteni. Serena Williams az egész csekket egyszerűen betette a banka, és soha nem is nyúlt hozzá. Mivel a karrierje azóta is felfelé ível, attól nem kell tartania, hogy még egyszer nélkülöznie kell, viszont szívén viseli azoknak a sorsát, akik rossz körülmények között élnek: sokat jótékonykodik.

Ashton Kutcher

Ashton Kutcher "Forrás: AFP/Slaven Vlasic "

Ashton Kutcher hosszú ideig gondolkozott azon, hogy mivel hálálhatná meg édesanyjának azt a rengeteg támogatást, amit pályája során kapott, és végül kitalálta: egyik anyák napjára felújíttatta édesanyja otthonát a legnagyobb titokban, hogy meglepje őt, és köszönetet mondjon mindenért. Mondanunk sem kell, a színész anyukáját könnyekig hatotta a fia gesztusa.

Brad Pitt

Brad Pitt Forrás: Getty Images

Brad Pitt mindig is érdeklődött az építészet és a lakberendezés iránt, így nem olyan nagyon meglepő, hogy az első fizetését is ilyesmire költötte. A színész amikor megkapta az első nagyobb csekkjét, bútorokat vásárolt belőle, persze nem akármilyeneket. A második nagyobb összeget pedig hi-fi toronyra költötte.

Liptai Claudia édesanyját hiányolja majd esküvője napjánhttp://www.life.hu/sztarok/20180518-liptai-claudia-edesanyjat-hianyolja-majd-eskuvoje-napjan.htmlGőzerővel készül az esküvőjére Liptai Claudia és Pataki Ádám, ám valaki hiányzik majd a násznépből. Liptai Claudia most arról beszélt, miért szorul majd össze a szíve a nagy napon. TV + SztárokOrigoKerényi Miklós Gábor jegyet vett a Rómeó és Júlia utolsó előadására az Operettszínházbahttp://www.life.hu/sztarok/20180518-kerenyi-miklos-gabor-jegyet-vett-a-romeo-es-julia-utolso-eloadasara-az-operettszinhazba.htmlLevették a műsorról a hosszú évek óta játszott Rómeó és Júliát, melyet a zaklatási botrányokba keveredett KERO rendezett. A művész ott akar lenni a darab utolsó előadásán, de ehhez jegyet kellett rá vennie. TV + Sztárok--Pártos Csillát új párja védte a bíróságonhttp://www.life.hu/sztarok/20180518-partos-csillat-uj-parja-vedte-a-birosagon.htmlHosszú idő után először találkozott a bíróságon Pártos Csilla és egykori férje, Szűcs Csaba, Pécsi Ildikó fia. Pártost új szerelme is elkísérte a vagyonmegosztási tárgyalásra, ugyanis ő védte az asszonyt - írja a Bors. TV + SztárokOrigoAntal Timi férjhez menthttp://www.life.hu/sztarok/20180517-antal-timi-ferjhez-ment-templomi-eskuvo.htmlFérjhez ment Antal Timi: párjával immár a templomban is kimondták egymásnak a boldogító igent. TV + SztárokOrigoPártos Csilla nem hajlandó kiköltöztni Pécsi Ildikó házábólhttp://www.life.hu/sztarok/20180517-partos-csilla-nem-hajlando-kikoltoztni-pecsi-ildiko-hazabol.htmlÉvek óta tart Pártos Csilla és Pécsi Ildikó között a pereskedés, és senki nem tudja, hogy mikor lesz vége. A legfrissebb információk szerint a volt műsorvezető nem hajlandó kiköltözni Pécsi Ildikó házából, hiába kötelezte erre a bíróság. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huDakota Johnson egy ismeretlen férfival csókolózikhttp://www.life.hu/sztarok/20180517-dakota-johnson-egy-ismeretlen-ferfival-csokolozik-paparazzi.htmlEgy ismeretlen férfival látták csókolózni Dakota Johnsont. A hír azért is érdekes, mert eddig mindenki azt hitte, a színésznő szíve foglalt: Chris Martint szereti. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.