Ma már teljes pompájukban látjuk a hollywoodi hírességeket: luxusotthonaikban, pazar autóikkal. Gondtalan életet élnek, de nem volt ez mindig így. Az első nagy gázsijukat jellemzően nem mihaszna luxuscikkekre költötték. Nicole Kidman például mosógépet vásárolt belőle a szüleinek.

Nicole Kidman

Nicole KidmanForrás: WireImage/2018 Steve Granitz/Steve Granitz

A színésznő nem magára gondolt, maikor megkapta élete első nagyobb fizetését, hanem a szüleiről. Nicole Kidman egy mosógépet vásárolt belőle az édesanyjának. A maradékból azért magáról is gondoskodott: vásárolt egy pár bakancsot, amit akkor a világ legmenőbb cipőinek érzett. 


Lil Wayne

Lil WayneForrás: AFP/2016 Getty Images/Kevin Winter

Nem kellett sokat várnia a rappernek, hogy beinduljon a karrierje, 14 éves volt, amikor megkapta az első nagyobb összegű fizetését. 6500 dollárt kapott, és a kicsi Lil első gondolata az volt, hogy az egészet odaadja édesanyjának. A mama azonban nem fogadta el a pénzt, így Lilnek mást kellett vele kezdenie. Végül kocsit vett belőle, amit az édesanyja vezetett, mivel neki még nem lehetett jogosítványa.

Serena Williams

Serena WilliamsForrás: The Yomiuri Shimbun/Yomiuri/Masaharu Sugimoto

A teniszcsillag olyan sokáig nélkülözött, hogy az első igazán nagy fizetését nem is merte elkölteni. Serena Williams az egész csekket egyszerűen betette a banka, és soha nem is nyúlt hozzá. Mivel a karrierje azóta is felfelé ível, attól nem kell tartania, hogy még egyszer nélkülöznie kell, viszont szívén viseli azoknak a sorsát, akik rossz körülmények között élnek: sokat jótékonykodik.

Ashton Kutcher

Ashton Kutcher"Forrás: AFP/Slaven Vlasic "

Ashton Kutcher hosszú ideig gondolkozott azon, hogy mivel hálálhatná meg édesanyjának azt a rengeteg támogatást, amit pályája során kapott, és végül kitalálta: egyik anyák napjára felújíttatta édesanyja otthonát a legnagyobb titokban, hogy meglepje őt, és köszönetet mondjon mindenért. Mondanunk sem kell, a színész anyukáját könnyekig hatotta a fia gesztusa. 

 

Brad Pitt

Brad PittForrás: Getty Images

Brad Pitt mindig is érdeklődött az építészet és a lakberendezés iránt, így nem olyan nagyon meglepő, hogy az első fizetését is ilyesmire költötte. A színész amikor megkapta az első nagyobb csekkjét, bútorokat vásárolt belőle, persze nem akármilyeneket. A második nagyobb összeget pedig hi-fi toronyra költötte.