Meghan Markle édesapja szívműtétje miatt kihagyta lánya esküvőjét, ezzel együtt élete legnagyobb álmát sem tudta valóra váltani. Féltestvére szerint most Meghannak kell teljesítenie apja vágyát.

Meghan Markle családja meglehetősen zűrös, erről mindenki megbizonyosodhatott az esküvő előtt. A hercegné édesapja lesifotósokkal paktált, az egyik féltestvére pedig nyílt levélben könyörgött Harrynek, hogy ne vegye el Meghant. A nehezítő körülmények ellenére az esküvő a legnagyobb rendben zajlott le, a hercegnét végül Károly herceg kísérte az oltárhoz, az ő családjából az édesanyján kívül nem sokan tették tiszteletüket.

Meghan Markle-t felszólította féltestvére, hogy teljesítse apja kívánságát.Forrás: CrowdSpark/(c) copyright crowdspark.com/Fiona Mccarthy

Az édesapja szívműtétje miatt nem tudott ott lenni, de a hírek szerint már kiengedték a kórházból. Meghan féltestvére, Samantha már fel is szólította az újdonsült hercegnét, hogy cselekedjen helyesen, és ha már így alakult, teljesítse apja vágyát, vagyis vigye el a Buckingham-palotába. Thomas Markle ugyanis régóta arról álmodik, hogy meglátogatja az épületet, a hétvégén lett volna rá lehetősége, de egészségi állapota miatt lánya esküvőjével együtt ezt is ki kellett hagynia. Az apa elmondta, örökké bánni fogja, hogy nem lehetett ott, és nem foghatta a lánya kezét – írja a Daily Mail.