Szécsi Pál és Cserháti Zsuzsa karrierjét és eltitkolt szerelmét idézi meg Tóth Vera és Mujahid Zoli a MomKult nagyszabású szimfonikus koncertjén.A két énekes még a Megasztárban ismerték meg egymást, és azóta is mély barátságot ápolnak egymással. 

"Állítólag Cserháti és Szécsi között volt egy titkos szerelmi viszony, bár sokan tagadják" – mondta el a Borsnak Zoli.  "A nővére mutatta be Pált Zsuzsának, aki akkoriban egy szórakozóhelyen énekelt. Szécsi fedezte fel a tehetségét, majd mögötte vokálozott. Közben szerelem szövődött köztük, amit nem akartak nagy dobra verni. Nem tartott sokáig, mert Zsuzsa nem akart az énekes „hátán felmászni", ezért elkezdte az önálló karrierjét építeni. Ezt a kapcsolatot igyekszünk majd visszaadni a nézőknek a koncerten" - nyilatkozta az énekes, akit feltűnése óta a legendás Szécsihez hasonlítanak, épp úgy, ahogy Tóth Verát Cserháti Zsuzsához. 

Mujahid ZoliForrás: Facebook/Mujahid Zoli

"Mindketten nagyon mély érzésű emberek vagyunk, bár hajlamosak vagyunk végletekbe esni, hiszen bármikor zárkózottá és törékennyé tudunk válni. A sorsa azonban igen tragikus volt, dacára annak, hogy biztosan tudom, nem akart meghalni. Sokszor került depresszív állapotba, többször akart öngyilkos lenni, és sajnos az utolsó alkalommal nem érkezett időben a segítség. Ez talán köztünk a legnagyobb különbség: tudatosabban élek, mivel szenvedélyesen szeretem az életet" - tette hozzá.