A Fiesta zenekar már hét éve feloszlott, de tagjai még nem békéltek meg egymással. Knapik Tamás bíróság elé citálta volt társát, Csordás Tibort, aki eddig mindig hallgatott, de most megszólalt, és az egész botrány mellett arról is beszélt, hogy mit csinál mostanában.

A nulláról kellett felépítenie újra a karrierjét Csordás Tibinek, miután 7 éve feloszlott a Fiesta zenekar. Az egykori tagok azóta egy szót sem beszéltek egymással, sőt folyamatos körülöttük a botrány. „Ebben az egészben az a gyönyörű, hogy már ott tart a dolog, hogy engem Tomi bíróság elé rángatott és beperelt. Szerintem van az a pont, amikor az ember úgy gondolja, hogy most akkor már miről beszélgessek. Itt már nincs miről beszélgetni, ami volt, az elmúlt. Picit azért olyan a zenekar, mint egy házasság, ráadásul tényleg nagyon sokat mentünk, rengeteg időt voltunk együtt" – mondta Csordás Tibor.

Csordás Tibor megszólalt a botrányrólForrás: Facebook/Csordás Tibi - hivatalos oldal

Azzal kellett nekem melóznom, ha azt látják az emberek a plakáton, hogy Csordás Tibor, az leessen mindenkinek, hogy pont ugyanazt jelenti, mintha Fiesta lenne a plakátra írva, mert a közönség annyira igényli ezeket a dalokat, hogy egyszerűen nem tehetem meg azt, hogy nem éneklem el őket. Most tartok ott, hogy 7 év után – ugyanis sok minden történik Tomi és köztem – próbálok pontot tenni az ügy végére" – árulta el Tibor, aki azt is elárulta, hogy ő nem akarna 7 év után ezzel foglalkozni, sőt, állítása szerint soha nem ő kezdte a vitákat. Én folyamatosan ki akartam ebből az egészből maradni, itt semmilyen első lépést nem én tettem meg. Nem én léptem ki a zenekarból, amiből később úgymond felkapott botrány volt, annak az első cikkjét sem én kezdeményeztem. Bármennyire is nem akarsz ebbe az egészbe belefolyni, egy idő után már tényleg pancsernak érzed magad, hogy hányszor kell még odadugni az arcod egy pofonért, vagy tényleg még egyszer leköpjenek. Sok komment jött azzal kapcsolatban, hogy »Tökre szeretlek titeket, ezt miért kell?«, és rohadtul igazuk van, tökre egyetértek ezzel az egésszel, de nem én generálom" – mondta Csordás Tibor, aki néha nem bírja megállni, hogy meg ne szólaljon, próbálja rendbe tenni a dolgokat, hiába. „Nem sikerül, mert az emberek annyira ostobák, hogy még a cikket sem nézik meg, vagy a riportot nem olvassák el, ők már csak a kommentekre kommentelnek akkora hülyeségeket, hogy elmegy az ember kedve az egésztől" – mondta Garami Gábornak a zenész.