Kiefer Sutherland először jelent meg barátnőjével: fotó

barátnő Kiefer Sutherland
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiefer Sutherland négy éve alkot egy párt egy Cindy Vela nevű nővel, de ezelőtt soha nem jelentek meg még közösen egyetlen eseményen sem. Nemrég azonban kivételt tettek: a színész végre megmutatta a barátnőjét.

Kiefer Sutherland színész és énekes négy éve alkot egy párt barátnőjével, de az 51 éves sztár eddig soha nem mutatkozott együtt szerelmével. Nemrég azonban kivételt tettek. Kiefer Londonban lépett fel, és barátnőjével, a 39 éves Cindy Velával kézen fogva jelent meg az eseményen.

Kiefer Sutherland és barátnője Forrás: NORTHFOTO/Eagle Lee / Barcroft Media/Palace Lee
Elnapolták Rékasi Károly tárgyalásáthttp://www.life.hu/sztarok/20180622-elnapoltak-rekasi-karoly-targyalasat-per.htmlŐsszel folytatódik Rékasi Károly pere, a színész ugyanis nem jelent meg a legutóbbi ülésen és egyelőre egy szakértői véleményre is várniuk kell. TV + SztárokOrigoPaudits Béla lánya nyilatkozott kapcsolatukról édesapjávalhttp://www.life.hu/sztarok/20180622-paudits-bela-lanya-nyilatkozott-kapcsolatukrol-edesapjaval.htmlPaudits Béla és egy szem lánya között nem volt klasszikus apa-lánya kapcsolat, a színművész depressziója miatt kevesebbet látta gyermekét. A lánya most nyilatkozott arról, milyen érzéseket táplált édesapja iránt. TV + Sztárok--Újraindul Hosszú Katinka és Shane Tusup válóperehttp://www.life.hu/sztarok/20180622-ujraindul-hosszu-katinka-es-shane-tusup-valopere.htmlA Blikk úgy értesült, hogy újra beadta a válási papírokat Hosszú Katinka. A házasságuk nyilvánalóan menthetetlen. TV + SztárokOrigoVasvári Vivien már tuja, hány milliót költ majd gyermekei oktatásárahttp://www.life.hu/sztarok/20180621-vasvari-vivien-mar-tuja-hany-milliot-kolt-majd-gyermekei-oktatasara.htmlA Feleségek luxuskivitelben szereplője, Vasvári Vivien nemrégiben hozta világra második gyermekét, a kis Edward Ferencet. Már azt is tudja, hogy milyen oktatást kíván adni a fiának. Azt is elárulta, hogy erre hány milliót költ majd évente. TV + SztárokOrigoMegmutatta bikinis testét Dobó Katahttp://www.life.hu/sztarok/20180621-megmutatta-bikinis-testet-dobo-kata-a-balatonon.htmlA Balatonon pihenget Dobó Kata, és egy vitorláson élvezi a napsütést. Mutatjuk is a színésznő szexi fotóját. TV + Sztárok--Szexi fotóval ünnepli a szelfi világnapját Liptai Claudiahttp://www.life.hu/sztarok/20180621-szexi-fotoval-unnepli-a-szelfi-vilagnapjat-liptai-claudia-musorvezeto.htmlAhogy már írtunk róla, május 21-én van a szelfi világnapja, amelyet Liptai Claudia az Instagramján egy meghökkentő, ám nagyon szexi fotóval ünnepel. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.