Az amerikai Evelyn Adams másfél milliárd forintot játszott el

Forrás: AFP/Jean-Sebastien Evrard -
szerencsejáték nyeremény vagyon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Bors összeállításában olyan embereket szedett össze, akiket valaha nagy szerencse ért, de nem tudtak élni a lehetőséggel, és ma már szegényen tengetik napjaikat. 

Az amerikai Evelyn Adams megdöbbentő módon 1985-ben és 1986-ban is elvitte a jackpotot, összesen 5,4 millió dollárt (mintegy 1,4 milliárd forint) vághatott zsebre. Ő viszont elment a kaszinóiról világhírű Atlantic Citybe, és eljátszotta az egészet. Ma egy lakókocsiban él, és nincs egy fillérje sem - eleveníti fel a lap a nem példátlan történetet.

Forrás: AFP/Jean-Sebastien Evrard

Keresztes Ildikó megszólalt a Somogyi Borfesztiválos fellépése kapcsán http://www.life.hu/sztarok/20180623-keresztes-ildiko-megszolalt-a-somogyi-borfesztivalos-fellepese-kapcsan-elmondta-az-igazsagot.htmlKeresztes Ildikó kiakadt, hogy az egyik hetilap túlzott alkoholfogyasztással vádolta, sőt, fotókat is közölt róla a Somogyi Borfesztiválról. Az énekesnő mindezt személyes bosszúnak tulajdonítja, amit ki is fejtett. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoÍgy élne Berki Krisztián, ha Mazsi, Katona Renáta elhagynáhttp://www.life.hu/sztarok/20180623-igy-elne-berki-krisztian-ha-mazsi-katona-renata-elhagyna-joshi-bharatnak-vallott.htmlJoshi Bharat vendége volt Berki Krisztián. A celeb a Hódi Pamelával törtébő szakításáról is beszélt, valamint arról is, hogy biztos benne, hogy az ő igazi szerelme, Mazsi. TV + SztárokOrigoNem akart temetést Paudits Béla a végrendelete szerinthttp://www.life.hu/sztarok/20180621-nem-akart-temetest-paudits-bela-szinesz-a-vegrendelete-szerint.htmlA Story magazin úgy tudja, megdöbbentő végrendeletet hagyott hátra Paudits Béla. TV + Sztárok--Profilozza VV Fanni gyilkosát az FBIhttp://www.life.hu/sztarok/20180621-profilozza-vv-fanni-gyilkosat-az-fbi-kozeppontba-helyezik-a-gyanusitott-szemelyiseget.htmlAhogy írtunk is róla, VV Fanni gyilkossági ügyében nemrég FBI-osok is nyomoztak. A vizsgálatról a Novozánszki család ügyvédje, dr. Lichy József beszélt a Music FM Önindító című reggeli műsorában tegnap. A védő szerint az amerikaiak kedvenc módszerüket, a viselkedéselemzést alkalmazták B. Lászlónál is.TV + Sztárok--Ezért ment tönkre Hajdú Péter házasságahttp://www.life.hu/sztarok/20180621-ezert-ment-tonkre-hajdu-peter-hazassaga-sarka-kataval-anita-storyja.htmlAhogy már megírtuk, Hajdú Péter Ábel Anitának az Anita Storyjában mesélt családról, házasságról. A tévés arra is kitért, miért mehetett tönkre kapcsolata Sarka Katával. TV + SztárokOrigoPlayboy-modellbe szerelmes Györgyi Krisztián pókermilliomoshttp://www.life.hu/sztarok/20180621-playboymodellbe-szerelmes-gyorgyi-krisztian-pokermilliomos-fotot-tett-kozze.htmlMegváltozott Györgyi Krisztián élete, amióta milliomosként tért haza Monte Carlóból. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.