Váratlanul megbetegedett II. Erzsébet királynő

Forrás: AFP/Gareth Fuller -
istentisztelet II. Erzsébet brit királynő program beteg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
II. Erzsébet kisebb betegséggel küzd, ezért nem tudott elmenni mai hivatalos eseményére.

A londoni Szent Pál-székesegyházban lett volna ma hivatalos megjelenése II. Erzsébet királynőnek, ám az utolsó pillanatban le kellett mondania a programot, mert megbetegedett.

A királynő nem érzi jól magát, ezért úgy döntött, nem vesz részt a ma reggeli istentiszteleten a Szent Pál-székesegyházban" – idézi a palota közleményét a DailyMail.

A 92 éves királynőt az eseményen Eduárd kenti herceg helyettesítette.

A hírek szerint a királynő állapota nem súlyos, orvost sem kellett hozzá hívni és úgy tervezi, a hétvégi elfoglaltságát már nem fogja lemondani.

II. Erzsébet királynő betegeskedik Forrás: AFP/Gareth Fuller
Tücsi elmondta a véleményét a vb focistáiról: megelégelte a színészkedésükethttp://www.life.hu/sztarok/20180628-tucsi-elmondta-a-velemenyet-a-vb-focistairol-megelegelte-a-szineszkedesuket.htmlTücsi szereti a focit, és lelkesen követi a vb-t, de megeléhelte a futballisták viselkedését. Facebookon osztotta meg véleményét. TV + SztárokOrigo12 év után feleségül vette párját Márióhttp://www.life.hu/sztarok/20180628-12-ev-utan-felesegul-vette-parjat-mario-harmonikas.html12 év után végre összeházasodott kedvesével Márió. Az énekesnek és párjának már van egy közös gyermeke. TV + SztárokOrigoRajongói elképedtek Celine Dion új külsején: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180628-rajongoi-elkepedtek-celine-dion-uj-kulsejen-foto.htmlSzőke tincseket villantott Celine Dion a közösségi oldalán: rajongói alig ismertek rá. TV + Sztárok--Palvin Barbi szétnyitotta a combjait: szerinted volt rajta bugyi? (18+)http://www.life.hu/sztarok/20180628-palvin-barbi-szetnyitotta-a-combjait-szerinted-volt-rajta-bugyi.htmlMár régóta várt arre a világ, hogy Palvin Barbi megmutassa azt, amit eddig még nem lathattunk. Most eljött a pillanat, a modell beterpesztett. TV + Sztárok--VOLT Fesztivál 2018: Így tölti Ákos az ötvenedik életévéthttp://www.life.hu/sztarok/20180627-igy-tolti-akos-az-otvenedik-eletevet-volt-fesztival-2018.htmlA soproni VOLT Fesztivál szerdai nagyszínpados fellépője a Hurts előtt Ákos, aki idén lépett az ötvenedik életévébe. A Kossuth-díjas énekes a Life.hu-nak elmondta, hogyan ünnepli a fél évszázadot, és arról is beszélt, hogyan készülnek egy-egy nagy fellépésre.TV + Sztárok--Foci vb 2018: kolumbiai szurkoló megható gesztusán ámul az internethttp://www.life.hu/sztarok/20180627-foci-vb-2018-kolumbiai-szurkolo-meghato-gesztusan-amul-az-internet.htmlMegtaláltuk az idei foci-vb legmeghatóbb gesztusát: egy focirajongó kitalált egy olyan módszert, amelynek segítségével a nem látó és nem halló barátja is átélheti a mérkőzések izgalmát. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.