Kovács Dóri Éjjel-nappal Budapest szerelem Nádai Anikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nádai Anikó újabb részleteket árult el új párjáról: kiderült, hogy a szerelmeseket a műsorvezető legjobb barátnője hozta össze.

Nádai Anikó és Kovács Dóri nagyon jó barátnők, még az Éjjel-Nappal Budapest forgatása során ismerkedtek meg egymással és azóta szinte elválaszthatatlanok. Tökéletesen kiegészítik egymást és mindig számíthatnak egymásra.

Anikó most az RTL Klub kamerái előtt azt is elárulta, hogy jelenlegi párjával is barátnője hozta össze.

Én nagyon örülök nekik. Örülök, hogyha valakinek tudtam egy kis jót tenni az életében. Meg szerintem ők nagyon összeillenek. Szurkolok nekik" – nyilatkozta Kovács Dóri.

Két férfi is küzd Jennifer Aniston kegyeiérthttp://www.life.hu/sztarok/20180704-ket-ferfi-is-kuzd-jennifer-aniston-kegyeiert-randi.htmlJennifer Aniston újra randizgat, és úgy tűnik, ketten is komolyan érdeklődnek a színésznő iránt. TV + Sztárok--15 év után lánya oldalán tért vissza a képernyőre Rókusfalvy Pálhttp://www.life.hu/sztarok/20180704-15-ev-utan-lanya-oldalan-tert-vissza-a-kepernyore-rokusfaly-pal.htmlA Petőfi TV műsorán, az Én vagyok itt című műsorban tért vissza a képernyőre Rókusfalvy Pál. A lányával, Lilivel közösen vezették a műsort. TV + SztárokOrigoKöllő Babettért rajongtak a fiatalok a VOLT Fesztiválonhttp://www.life.hu/sztarok/20180704-kollo-babettert-rajongtak-a-fiatalok-a-volt-fesztivalon.htmlA VOLT Fesztiválon tartott előadást Köllő Babett. Nagy meglepetésére rengeteg fiatal volt rá kíváncsi. Legalább annyi ideig dedikált és szelfizett, mint ameddig az előadás tartott. TV + SztárokOrigoCímlaplány lett Cindy Crawford lányából, Kaia Gerberből: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180704-cimlaplany-lett-cindy-crawford-lanyabol-kaia-gerberbol.htmlMég csak 16 éves, de máris címlaplány lett Cindy Crawford lányából, Kaia Gerberből. TV + Sztárok--Elképesztő összeget követel Pártos Csilla a volt férjétől, Pécsi Ildikó fiátólhttp://www.life.hu/sztarok/20180704-elkepeszto-osszeget-kovetel-partos-csilla-a-volt-ferjetol-pecsi-ildiko-fiatol.htmlÚjabb tárgyaláson vett részt Pártos Csilla, csak most anyósa helyett a volt férjével, Szűcs Csabával nézett szembe. Folytatódik a vagyonmegosztási perük. Pártos elképesztő összegre tart igényt a Blikk szerint. TV + Sztárok--Baukó Éva meztelenül jelentkezett be közösségi oldalán: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180703-bauko-eva-meztelenul-jelentkezett-be-kozossegi-oldalan.htmlBaukó Éva anyaszült meztelenül jelentkezett be a közösségi oldalán. Ezúttal a szoláriumból posztolt. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.