Nia Vardalos, a Bazi nagy görög lagzi sztárja bejelentette válását

Forrás: Getty Images/2016 Robin Marchant/Robin Marchant -
házasság válás Nia Vardalos Bazi nagy görög lagzi Ian Gomez
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Bazi nagy görög lagzi sztárja, Nia Vardalos bejelentette, hogy 25 év házasság után elválik férjétől, Ian Gomeztől. Azt mondják, teljes köztük az egyetértés, és kérik magánéletük tiszteletben tartását. 

1993-ban házasodott össze a színésznő és író, Nia Vardalos, a Bazi nagy görög lagzi sztárja férjével, Ian Gomezzel. Most közleményben jelentették be, hogy 25 év házasság után szétválnak útjaik.

Nia Vardalos elválik férjétől Forrás: Getty Images/2016 Robin Marchant/Robin Marchant

Bennfentesek állítják, hogy házasságuk barátsággá szelídült, teljes köztük az egyetértés, nem haraggal válnak el egymástól, viszont kérik a sajtó képviselőit, hogy tartsák tiszteletben döntésüket - írta meg a Daily Mail.

A színésznő és férje 2008-ban fogadtak örökbe egy kislányt. Ilaria Vardalos Gomezt, akit ezután is közösen fognak nevelni..

Nia hazánkban is igen népszerű, a Bazi nagy görög lagzi című film főszereplőjeként ismerhettük meg. A nagysikerű mozi története a színésznő életén alapszik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.