Zámbó Jimmy zene cukrász párkapcsolat Péter Srámek szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két hónapja jár együtt Péter Srámek és új kedvese, Adri. Öt éve szinte minden évben összefutottak a Zámbó Jimmy-gálán, ám barátságuk csak most változott át szerelemmé. 

A szlovákiából származó énekes, Péter Srámek két hónapja jár együtt kedvesével, Adrival. Öt évvel ezelőtt találkoztak a Zámbó Jimmy-gálán, azóta minden évben összefutottak az eseményen. Többen azt jósolták, hogy egyszer úgyis egy pár lesznek.

A 21 éves Adri cukrásznak készül, jövőre pedig az élelmiszermérnöki karon szeretne tanulni.

Péter Srámek szerelmes Forrás: TV2

"Igyekszünk minél többet együtt lenni. Fura az időbeosztásunk, a kedvesem rendszerint kora reggel megy munkába, én meg pár órával előtte érek csak haza a fellépésekről, tehát váltjuk egymást. Bár még nem költöztünk össze, Adri igyekszik gondoskodni rólam" - mondta a Story magazinnak Péter Srámek.

Adri pedig azt is elmonta, Péter semmit sem változott, mióta ismert lett. "Szerény maradt és megbízható. Két hónap alatt egyetlen vitánk sem volt. Sem én, sem ő nem féltékenykedik, bárhová elmehetek a barátnőimmel, csak jó szórakozást kíván" - nyilatkozta a lány.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.