Negyven éves lett Pikali Gerda színésznő. A legnagyobb ajándéka pedig az volt, hogy párja, Rékasi Károly megkérte a kezét - tudatta a Bors.

Öt évvel ezelőtt szeretett egymásba Rékasi Károly és Pikali Gerda, és most úgy döntöttek, hogy kapcsolatukat hivatalossá teszik. Eljegyzésüket a színésznő jelentette be a születésnapi buliján, amit Rékasi rendezett neki egy hajón.

"Gerda sugárzott a boldogságtól. A nagy nyilvánosság előtt jelentette be, hogy Karcsi megkérte a kezét, és boldogan mutatta az eljegyzési gyűrűjét" - mondta a lapnak egy informátor.

A pár nemrég érkezett haza egy olaszországi nyaralásról. A Barátok közt egykor színésze fotókat is mutatott az utazásról Facebook-oldalán. Az egyik képen pedig már ott csillog Gerda gyönyörű gyűrűje.

Rékasi Károly megkérte Pikali Gerda kezétForrás: facebook.com/karoly.rekasi.5

A Bors megkerste Rékasi Károlyt is, gratuláltak az eljegyzéshez, de igen szűkszavú volt:
"Köszönjük szépen. Nincs kizárva, hogy az egy eljegyzési gyűrű, bárkinek lehet bármilyen gyűrű az ujján. De ez a mi ügyünk. Jócskán megböjtöltük a korábbi nyilvánosságot, nem akarunk már állandóan szem előtt lenni."

Rékasi Károly és Pikali Gerda is volt már házas. A színész húsz évig volt Détár Enikő férje, a színésznőnek pedig két fia is született a Big Brotherből is ismert Gézutól.