Gáspár Laci közösségi oldalán imádkozik: Istennek köszöni új luxusautóját

luxusautó Isten Gáspár Laci ima vallás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Lacinak új autója van, amit közösségi oldalán mutatott meg. Egy videóban hálát is adott Istennek, nem csak a méregdrága kocsiért.

"Hálát adok Istennek az új autómért! És az egész életemért! A Családomért, gyermekeimért, feleségemért Nikiért, aki a legfőbb támogatóm, a karrieremért és mindenemért! Mindent Neki köszönhetek! Nem az anyagi javak és a tárgyak tesznek boldoggá, ha nem az, hogy tapasztalom Isten munkáját és gondviselését az életemen! Legyen az Övé ezek után is az életem és mindig legyen meg az Ő akarata! Amen!" - írta közösségi oldalán az énekes, és egy videót is mellékelt, amin átszellemülten imádkozik.

Kihallgatta a rendőrség Gáspár Evelint - elmondta, mi történthttp://www.life.hu/sztarok/20180708-kihallgatta-a-rendorseg-gaspar-evelint-elmondta-mi-tortent.htmlGyőzike 24 éves lányát, Evelint kihallgatta a renőrség. A Blikknek mesélte el, hogy mi történt. TV + SztárokOrigoRita Ora a Balaton Soundon lépett fel, de azt hitte Budapesten vanhttp://www.life.hu/sztarok/20180708-rita-ora-a-balaton-soundon-lepett-fel-de-azt-hitte-budapesten-van.htmlPénteken este lépett fel a Balaton Soundon, Zamárdiban Rita Ora. A közösségi oldalára több fotót is posztolt a fergeteges buliról. A képekhez írt kösszönőszövegben azonban akadt egy kis hiba: az énekesnő azt hitte, hogy Budapesten van - szúrta ki a 24.hu.TV + SztárokOrigoHódi Pamela követői betámadták Rubint Rékáthttp://www.life.hu/sztarok/20180707-hodi-pamela-kovetoi-betamadtak-rubint-rekat.htmlElszabadult a pokol az Instagramon Hódi Pamela egyik fotója alatt. Rubint Rékát azzal vádolják Pamela követői, hogy ő az oka annak, hogy Berki Krisztián Mazsit választotta - szúrta ki a Blikk. TV + SztárokOrigoLószex miatt követel milliókat Cicciolina a Google-tőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180707-loszex-miatt-kovetel-milliokat-cicciolina-a-googletol.htmlVárosi legendaként terjed már hosszú évek óta, hogy Cicciolina, azaz Staller Ilona egy lóval közösült. A mai napig rengetegen keresnek rá erre az interneten. Az egykori pornós szerint a Google hibája, hogy összekötik az emberek a nevét a lóval való közösüléssel. 70 millió dollár kártérítést követel most az óriáscégről. Pert indított az elszenvedett erkölcsi és anyagi veszteségek miatt - írja a Blikk. TV + Sztárok--Új sorozatban tér vissza a képernyőre Trokán Péterhttp://www.life.hu/sztarok/20180707-uj-sorozatban-ter-vissza-a-kepernyore-trokan-peter.htmlMunkával tölti az idei nyarat Trokán Péter: hamarosan egy új sorozatban tér vissza a tévéképernyőkre.TV + Sztárok--Harry herceg és Meghan Markle nem fogja meg egymás kezét a királynő előtthttp://www.life.hu/sztarok/20180707-harry-herceg-es-meghan-markle-nem-fogja-meg-egymas-kezet-a-kiralyno-elott.htmlSussex herceges és hercegnéje, azaz Harry herceg és Meghan Markle nem fogják meg egymás kezét a királynő jelenlétében - szúrták ki a szemfüles szakértők. Most az is kiderült, hogy miért. TV + Sztárok




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.