Ördög Nóra és Nánási Pál kapcsolata tökéletesnek tűnik, nem véletlen, hogy a titkuk nagyon is érdekli a rajongóikat. Mivel sok kérdést kaptak erről, szenteltek egy órát annak, hogy a kapcsolatukról beszéljenek, ami nem kezdődött zökkenőmentesen, hiszen mindketten házasok voltak.

Nánási Pál és Ördög Nóra kapcsolatát és családi életét utazásaikról készült videóikban és online rádiójukban követhetik nyomon a rajongók, a harmonikus, boldog családot nagyon sokan szeretik. Rengeteg rajongóban fel is merült a kérdés, mi a sztárpár örömteli házasságának, kapcsolatának titka, és mivel sokan érdeklődtek, Ördög Nóra és Nánási Pál válaszoltak. „Van egy nagyon különleges vegyszer, egy bájital, amit én mindig belekeverek a piájába" - kezdte Nánási Pál viccesen a beszélgetést, majd Ördög Nóra vette át a szót.

Ördög Nóra és Nánási Pál válásaikról beszéltekFotó: M. Schmidt János/Origo

„Én szentül hittem, hogy nem feltétlenül a tökéletes, 100 százalékos kapcsolatot keressük, hanem nyilván próbálunk közelíteni ahhoz, hogy valami olyat találjunk, ami majdnem tökéletes, egészen addig, amíg a tökéletes be nem lépett az életembe" – folytatta komolyra fordítva a szót Nóra, aki házas volt, mikor belépett az életébe Nánási Pál, de a fotósnak is volt felesége. „Én előtte nem gondoltam, hogy ilyen létezik, hogy szerelem első látásra, nem s feltétlenül gondolom azt, hogy a szerelem első látásra kapcsolatokból születik aztán tökéletes, hosszan tartó párkapcsolat. (...) A miénk, az szerelem volt első látásra a nulladik pillanattól kezdve. Egy olyan szintű erős bizonyossággal, ami hál' istennek a mai napig tart, és azt hiszem, hogy ez a titka leginkább. Ez az érzés és ez a bizonyosság, hogy mi megtaláltuk egymást. Ez a kompromisszumok nélküli párkapcsolat, tehát, bármilyen helyzet, probléma adódik az életünkben, azt tuti biztos, hogy meg fogjuk tudni oldani (...).

"Mi annyira rövid idő alatt, már-már viharos gyorsassággal mondtuk ki az ítéletet: igen, ez az, ez egy életre szól, és mi együtt leszünk és rúgtuk fel a korábbi életünket. (...) Ezt éreztük, ez zsigeri sugallat volt belülről. Én nem éreztem benne különösebben rizikót, amikor kimondtam ezt a dolgot" – mondta Nóra, aki azért az bevallotta, hogy a szüleivel nem volt egyszerű elfogadtatni a válását. "Rémálmaimban fog visszaköszönteni, amikor felhívod anyukádad, és azt mondod, hogy anya, az a helyzet, hogy válok, de semmi baj, nagyon szerelmes vagyok, minden oké, megtaláltam az igazit, úgy hívják, hogy Nánási Pál. Anyukám letette a telefont, viharos sebességgel beírta a gugliba, hogy ki az a Nánási Pál és visszahívott ilyen elsápadva, hogy de kislányom, ez az ember nős ember. Nyilván mindkettőnknek volt az életében egy első fejezet, amit le kellett zárni. És mondtam, higgyétek el, találkozni fogtok vele, belenéztek a szemébe és érteni fogjátok. És ez így is lett. Egy vagy két nappal később a szüleim bevágták magukat az autóba és találkoztunk. Ahogy én eljöttem az előző otthonomból, egy napot csöveztünk az öcsém lakásában és a következő nap már az albérletben laktunk, villámgyorsan kivettünk egy lakást, és odahívtuk a szüleimet, és értették" – mondta Nóra.