Az esküvője napját mindenki a lehető legtökéletesebbre tervezi, de ez valószínűleg csak a menyasszonyok álmaiban teljesülhet. Valójában sok apróbb baki tarkítja mindenhol a nagy eseményt, ám vannak olyan hatalmas balesetek, amik meghatározzák az egész menyegzőt. Bizony a celebeknél is előfordul, hogy a tökéletes tervezés ellenére, valami nem sikerült: mondjuk, elkésik a menyasszony és a vőlegény, vagy kiég az ara ruhája.

Kate Upton és Justin Verlander

Kate Upton és Justin VerlanderForrás: Getty Images

A színésznő és a baseballjátékos tökéletes olasz esküvőt terveztek, kár, hogy ők nem tudtak rajta részt venni, legalábbis az elején. A nagy napjuk ugyanis egybeesett az amerikai Major League Baseball bajnokság döntőjével. A családjuk így Olaszországban várta őket, miközben olyan SMS-eket küldözgettek nekik, hogy „Csodás az esküvőtök, bárcsak itt lennétek". De szerencsére a videóhívásnak köszönhetően ők is ott lehettek a saját rendezvényükön, és később az esküvőre is sor került.

Blake Lively és Ryan Reynolds

Blake Lively és Ryan ReynoldsForrás: Dimitrios Kambouris / Getty Images North America / AFP

Az amerikai álompár 2012-ben mondta ki a boldogító igent, de nagyszabású esküvőjük nem zajlott le problémamentesen. Blake Lively ugyanis annyira belefeledkezett vendégük, Florence Welch műsorába, hogy nem vette észre, túl közel áll a pirotechnikai eszközökhöz. A ruháján így lett egy hatalmas égésnyom, de szerencsére férje tudta, hogyan vigasztalja meg a szomorú menyasszonyt. Meggyőzte arról, hogy a kiégett ruhája örökké emlékeztetni fogja arra a különleges pillanatra Florence-szel, és így is lett. Azóta za Blake Lively kedvenc része a ruháján.

Chrissy Teigen és John Legend

Chrissy Teigen és John LegendForrás: Getty Images

A pár Olaszországban tervezte életük nagy napját, ám az utazás pontosabban az időjárás megkeserítette néhány órára az életüket. Órákkal el kellett tolni a ceremóniát, ugyanis a rossz időjárási körülmények miatt késett John Legend családjának egy része. A pár természetesen úgy döntött, megvárnak mindenkit, így az időben érkezett vendégek 4 órán keresztül csak koktéloztak. Az biztos, hogy legalább a hangulat jó lehetett!

Katherine Heigl és Josh Kelley

Katherine Heigl és Josh KelleyForrás: Getty Images

Ugyan az ő bakijuk nem éppen az esküvőn történt, de közvetlenül utána. A színésznő és szerelme nagy napjukat követően egyből indultak volna romantikus nászútjukra, csakhogy nem jutottak el. Katherine ugyanis elfelejtette magával vinni az útlevelét, és anélkül ugyebár se ki, se be. Kénytelenek voltak elhalasztani a mézesheteket.