Ambrus Attilának megint dolga akadt a rendőrséggel, és gyanúsítottként hallgatják ki. Ittas vezetés miatt kell felelnie.

Ambrus Attilát körülbelül egy hónappal ezelőtt kapcsolták le a rendőrök, mikor vezetett. A Viszkist megszondázatták, és kiderült, hogy bizony ittasan ült a volán mögé. A jogosítványát a helyszínen elvették, és hamarosan gyanúsítottként fogják kihallgatni.

A Viszkis megint bajba kerültForrás: Mtl

"Sokáig zsivány voltam, de már nem akarok azzal szerepelni, hogy rosszat tettem. Elvittem a balhét, beismertem, hogy ittam. Biztos voltam benne, meggyanúsítanak, de még nem tudom, mi történik majd" - mondta a Blikknek Ambrus, aki így nehéz helyzetbe került. "Félkarú ember lettem így, jogsi nélkül, nem tudok vezetni, nem járhatok szabadon. A feleségem, Réka visz mindenhova, mert sofőrt nem tudnék megfizetni. A párom várandós, nem kérhetem meg, éjjel maradjon fent miattam, vagy vezessen több órát" - tette hozzá.

"Az ügyfelemet a napokban meghallgatják Szegeden ittas járművezetés vétségében, de részletes nyilatkozatot egyelőre nem tesz. Az ő és családja életét is rendkívül hátrányosan érinti, hogy nem tud vezetni, a mindennapokban ez hatalmas gondot okoz nekik. Reméljük, méltányolhatóak lesznek azok az érvek, amelyek igazolására az iratokat a közeljövőben terjesztjük elő. Azt reméljük, csupán pár hónapra vonják be vezetői engedélyét, hiszen a hatóságnak erre is lehetősége lesz" - mondta dr. Szilágyi Roland.