Ambrus Attilát ittas vezetés miatt fogják gyanúsítottként kihallgatni a rendőrök

Forrás: Mtl -
ittas vezetés rendőrség Viszkis Ambrus Attila
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ambrus Attilának megint dolga akadt a rendőrséggel, és gyanúsítottként hallgatják ki. Ittas vezetés miatt kell felelnie.

Ambrus Attilát körülbelül egy hónappal ezelőtt kapcsolták le a rendőrök, mikor vezetett. A Viszkist megszondázatták, és kiderült, hogy bizony ittasan ült a volán mögé. A jogosítványát a helyszínen elvették, és hamarosan gyanúsítottként fogják kihallgatni.

A Viszkis megint bajba került Forrás: Mtl

"Az ügyfelemet a napokban meghallgatják Szegeden ittas járművezetés vétségében, de részletes nyilatkozatot egyelőre nem tesz. Az ő és családja életét is rendkívül hátrányosan érinti, hogy nem tud vezetni, a mindennapokban ez hatalmas gondot okoz nekik. Reméljük, méltányolhatóak lesznek azok az érvek, amelyek igazolására az iratokat a közeljövőben terjesztjük elő. Azt reméljük, csupán pár hónapra vonják be vezetői engedélyét, hiszen a hatóságnak erre is lehetősége lesz" - mondta dr. Szilágyi Roland.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.