Kirúgták A tanár című sorozat női főszereplőjét, Ubrankovics Júliát

Fotó: Deborah Anderson / deborahanderson.com -
A Tanár (sorozat) kirúgás Ubrankovics Júlia RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A tanár című sorozat második évadának forgatása előtt váratlanul megvált a női főszereplőtől, Ubrankovics Júliától az RTL Klub.

Az Index értesülései szerint napokon belül elkezdik A tanár című sorozat második évadának forgatását, de immár a női főszereplő nélkül. A portál úgy tudja, Ubrankovics Júliával az utolsó pillanatban közölték, hogy a folytatásban már nem számítanak rá.

Ubrankovics Júlia biztosan nem szerepel A tanár második évadában Fotó: Deborah Anderson / deborahanderson.com

Az Amerikai Egyesült Államokban élő színésznő, aki csak a szerep kedvéért jött haza Magyarországra, korábban úgy tudta, ő is szerepel a második évadban, ezért októberig nem is vállalt el semmilyen más munkát. Pár hete azonban a csatorna közölte vele, annak ellenére, hogy elégedettek vele, már nem tartanak igényt a munkájára.

A portál megkereste az RTL Klubot, a csatorna azonban még arra sem adott egyértelmű választ, hogy lesz-e egyáltalán folytatás.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.