Az RTL Klub A Tanár című sorozatának színésznőjét, Ubrankovics Júliát menesztették, mert nem voltak vele megelégedve, és Nagy Ervin sem tudott vele együtt játszani. Ubrankovics Júliát meglepte a döntés, mert soha nem kapott az alkotóktól ilyen visszajelzést, azt pedig nem tartja szakmai indoknak, hogy nem működött közte és Nagy Ervin között a kémia. 

Derült égből villámcsapásként érte Ubrankovics Júliát, hogy a továbbiakban nem tart igényt a munkájára az RTL Klub. A Tanár című sorozatban Nógrádi Klaudiát alakító színésznő nem vállalt más munkát, hogy részt vehessen a következő évad promóciójában, de kiderült, hogy ő már nem fog szerepelni. A csatorna azzal indokolta a döntést, hogy nem voltak megelégedve a munkájával, Nagy Ervin pedig azt nyilatkozta, nem tudtak jól együtt játszani, ám Júlia állítása szerint a munkafolyamatok közben sosem kapott ilyen visszajelzést az alkotóktól.

Ubrankovics Júlia nem tartja szakmai indoknak, hogy nem működik közte és Nagy Ervin között a kémiaFotó: Deborah Anderson / deborahanderson.com

"Soha nem volt ellentétem senkivel. Sem Ervin, sem a rendező nem szólt, hogy gondjuk lenne velem, pedig három hónapig össze voltunk zárva a forgatáson. Megdöbbentem a csatorna és Ervin nyilatkozatán. Úgy gondolom, a színjátszás egy szakma, az érzelmeket el kell játszani, még akkor is, ha nem kedveljük a partnert. Nem szabadna úgy működnie, hogy ha gond van, berendelek egy nekem tetsző kollégát. Nem tartom szakmai indoknak, hogy nem működött köztünk a kémia" - mondta a Blikknek Ubrankovics Júlia. 

Megtörték a karrierem, és itt maradtam munka nélkül. Most keresgélhetek, gondolkodhatok, hogy mi legyen velem októberig. Az fáj a legjobban, hogy a hátam mögött döntöttek. Azt ígérték, ha a nézettségi adatok jók lesznek, megyünk tovább, most pedig itt tartunk. Előfordul ilyen helyzet, hogy mást akarnak a szerepre, de ezt lehetett volna tisztességesebben is kezelni. Rengeteg üzenetet kaptam a közösségi oldalaimon, tetszettem az embereknek, és idáig úgy tűnt, a csatornának is..." - tette hozzá a színésznő. 

Szerelmespárok a filmvásznon, akik igazából gyűlölték egymást: Ryan Gosling és Rachel McAdams sem jöttek ki


Íme, öt hollywoodi színészpár, akik szerelmespárt alakítottak, pedig valójába utálták egymást, nekik mégis sikerült megoldani úgy, hogy ebből semmi ne látszódjon a filmvásznon, és színészcserére sem volt szükség. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!