műsorvezető kisfiú takarítás Czippán Anett gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Babahordozóval együtt takarítja a lakást Czippán Anett. A vicces jelenetet le is fotózta.

Őszintesége miatt imádják az anyukák Czippán Anettet. A csinos műsorvezető a közösségi oldalán is igyekszik önmagát adni, nem rejtegeti a szülés után rajtamaradt pluszkilóit és örömmel megosztja követőivel az anyaság nehéz pillanatait is.

Friss fotója ezúttal is rengeteg lájkot kapott: kiposztolta, hogy 8 hónapos kisfiával a hátán takarítja a lakást. Többen oda is írták neki kommentben, hogy ő egy igazi anya és követendő példa lehetne sokak számára.

Akkor takarítás in-dul!

Czippán Anett (@czippananett) által megosztott bejegyzés,

Radics Gigi szerelmes fotót osztott meghttp://www.life.hu/sztarok/20180723-radics-gigi-szerelmes-fotot-osztott-meg.htmlAmerikában heverte ki szakítását Radics Gigi, majd egyik pályatársával, Talán Attilával hozták hírbe. Most azonban ő maga tett ki egy olyan fotót közösségi oldalára, mely arra enged következetni, hogy szerelmes. TV + SztárokOrigoMegszólalt az RTL Klub A Tanár című sorozatából elküldött színésznő, Urbankovics Júliahttp://www.life.hu/sztarok/20180723-megszolalt-az-rtl-klub-a-tanar-cimu-sorozatabol-elkuldott-szineszno-urbankovics-julia.htmlA Tanár című műsorban Urbankovics Júlia játszotta Nagy Ervin kollégáját, akivel szinte első látásra egymásba is szeretnek, szerepük szerint. Az első évad után a színésznő szerint méltatlan módon szóltak neki, hogy nem kívánják folytatni vele a munkát, ugyanis Nagy Ervin szerint nem műlödik köztük a kémia. TV + SztárokOrigoMegmutatta új szerelmét Lolahttp://www.life.hu/sztarok/20180722-megmutatta-uj-szerelmet-lola-enekesno.htmlMár szinte az esküvő előtt szakított Lola Lola és volt vőlegénye, Czoller Bence. Az énekesnő hamarosan párra talált, és egy tévéműsorban mondta el, már nem szingli. TV + SztárokOrigoApró bugyiban mutatta meg formás fenekét Éden Snjezi: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180722-apro-bugyiban-mutatta-meg-formas-feneket-eden-snjezi.htmlMegmutatta formás fenekét az Éden Hotel egykori sztárja, Snjezi. TV + SztárokOrigoFriss fotót posztolt a palota az ötéves György hercegrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180722-friss-fotot-posztolt-a-palota-az-oteves-gyorgy-hercegrol-kensington.htmlÖtéves lett György herceg, ebből az alkalomból a palota egy tündéri fotót osztott meg a kisfiúról. TV + Sztárok--Gundel Takács Gábor Joshi Bharat vendége volthttp://www.life.hu/sztarok/20180721-gundel-takacs-gabor-joshi-bharat-vendege-volt-eleterol-vallott.htmlJoshi, a legjobb barát című műsor vendégeként Gundel Takács Gábor őszintén mesélt életéről, családjáról, pályájáról. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.