Elhunyt Sergio Marchionne: a Ferrari, a Forma-1-es csapat, és a Fiat vezetője volt

halál Forma-1 Sergio Marchionne Ferrari
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elhunyt 66 éves korában Sergio Marchionne, aki a Fiat és a Ferrari, így közvetve a Forma-1-es csapat vezetője is volt. 

Sergio Marchionne, a Fiat Chrysler gyár vezetője volt, valamint a Ferrarié is, így pedig közvetve a Forma-1-es csapatot is irányította. Egy zürichi kórházban távozott az élők sorából, egy rutinműtét komplikációi miatt: a vezető hátát operálták, ám olyan gondok merültek fel közben, amelyet már nem tudtak orvosolni.

Sergio Marchionne Forrás: AFP/Marco Bertorello

A nyilvánossággal először csak annyit közöltek, nem fogja tudni ellátni többé feladatait a Fiat élén, az csak később derült ki, hogy az életéért küzdenek. Sajnos nem sikerült visszafordítani a komplikáció következményeit, és elhunyt a Fiat megmentője - írta a Repubblica.

Hőségriadó: figyelmeztetést adott ki az OMSZhttp://www.life.hu/news/20180726-hosegriado-figyelmeztetest-adott-ki-az-omsz-idojaras.htmlA trópusi időjárás után sokak örömére végre megérkezett a hőség, ugyanis több megyére is elsőfokú figyelmeztetést adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat. A napi középhőmérséklet 25 Celsius-fok felett alakulhat. NewsOrigoKihirdették a 2018-as felvételi ponthatárokathttp://www.life.hu/news/20180725-kihirdettek-a-2018as-felveteli-ponthatarokat.htmlTöbb mintt 100 ezer diák várta a szerda este 8 órát, amikor is kihirdették az idei felvételi ponthatárokat. NewsOrigoSzabadult a börtönből Marian Cozma haláláért elítélt Sz. Ivánhttp://www.life.hu/news/20180725-szabadult-a-bortonbol-marian-cozma-halalaert-elitelt-sz-ivan.htmlValószínűleg jó magaviselete miatt sokkal hamarabb szabadul a Marian Cozma haláláért felelős egyik férfi, Sz. Iván. News--A görög erdőtüzeknek több mint 60 halálos áldozata van: többen az autópályán égtek halálrahttp://www.life.hu/news/20180724-a-gorog-erdotuzeknek-mar-60-halalos-aldozata-van-tobben-az-autopalyan-egtek-halalra.htmlMár legalább hatvan ember vesztette életét a görögországi erdőtüzekben, még az autópályán utazók is estek áldozatul a pusztító tűznek. News--Japánban tombol a hőség: 80 ember halálát okozta a meleg http://www.life.hu/news/20180724-japanban-tombol-a-hoseg-80-ember-halalat-okozta-a-meleg-japanbanv.htmlMég árnyékban is 35 fok körüli a hőmérséklet Japánban. A brutális meleg három hét alatt 80 ember halálát okozta, több tízezren pedig kórházba kerültek. NewsOrigoBelecsapott a villám a nőbe, most elmesélte, milyen volthttp://www.life.hu/news/20180724-belecsapott-a-villam-a-nobe-most-elmeselte-milyen-volt.htmlEgy éve csapott bele a villám egy magyar nőbe. Szerencsére túlélte az esetet és most elmesélte, mit érzett akkor. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.