Teljesen összetört Orbán Józsi halálhírére az énekes egykori barátnője, Gina.

A 80-as években szeretett egymásba Orbán Józsi és a csinos modell, Harmath Marianna Gina. A most 49 esztendős szépség elárulta, rettentően megviseli egykori párja halála, hiszen mindig is sokat jelentett számára, barátságuk a szerelmük elmúltával is kitartott az utolsó percig.

Most is rám tör a zokogás, amikor a végzetes hajnalra gondolok. Nem tudtam aludni, kiültem a ház elé. Sötét volt az ég, majd egyszer csak megjelent egy csillag, és felsóhajtottam: Józsikám, ugye még bemehetek hozzád? Ám már nem tudtam. Az első férfi volt az életemben, de három év után beláttam, szabad szellem, sosem lesz teljesen az enyém. Fiatal voltam, nem tudtam mit kezdeni a nőkkel, akik még előttem is ajánlkoztak neki. Beletörődtem, de bele is fáradtam. Vele minden perc fantasztikus volt, nyüzsgés vette körül, mindenkit lenyűgözött a vidámságával és az intelligenciájával. Mellette álomszerű lett az életem, nagyon szeretett, a széltől is óvott, de lassan beláttam, nem ő a hercegem" – nyilatkozta a Blikknek.

Orbán József 70 éves korában hunyt elForrás: MTI/Kollányi Péter

Gina elárulta, az énekes mindent elmondott neki a betegségéről, sokszor meg is látogatta őt a kórházban. Szomorúan emlékszik vissza az utolsó hetekre.

Megviselt, hogy a kórházban már beszélgetni sem tudott velem, csak igennel és nemmel válaszolt. A morfiumtól kábán nézett rám, miközben engem a sírógörcs kerülgetett. Dühített, hogy feladta a küzdelmet. Nem akartam elengedni a kezét, és búcsúzáskor még egyszer megsimogattam az arcát. Mint kiderült, utoljára."