Sejtelmes és érzéki felvételek készültek Janicsák Vecáról új klipjének forgatása alatt. A népszerű énekesnő a napokban forgatta a Hazudjunk igazat című vadonatúj dalhoz készülő képi anyagot, amelyben izgalmas koncepción keresztül mutatja be a gyengéd érzések változó dinamikáját.

Úgy láthatjuk Janicsák Vecát az új klipje forgatása alatt készült felvételeken, mint még nem sokszor. Érzéki és csábító fotók készültek a a Hazudjunk igazat című vadonatúj dalhoz, mely a készülő új album egyik előfutára.

Janicsák Veca nagy érzékiForrás: Peter Juhasz

„A dal alapjai már néhány éve megszülettek, de mostanra készült el a végleges verzió. Témáját a szakítást átható érzelmek, egy kapcsolaton belüli közeledés és távolodás adja. A harcművészethez való személyes kötődésem révén szerettem volna, ha az érzelmek a Zen Bu Kan Kempo formagyakorlatain keresztül is megjelennek a klipben, az őszinte és letisztult szerelem szimbólumaként pedig gyerekszereplőket is bevontunk a munkálatokba. Fontos volt számomra, hogy egy letisztult végeredmény szülessen, a sötét háttér és a felvillanó színek dominanciájával, valamint egy kissé elvont hangulatisággal" - árulta el Veca a dalról és az új klipről.

Kádas jelenet is lesz az új klipbenForrás: Peter Juhasz