Alekosz csalódott a nőkben, ezzel szemben a homoszexuális férfiak imádatát élvezi elmondása szerint. Így hát úgy döntött. kísérleti jelleggel péntekig homoszexuális lesz. 

Alekosz ismét felborzolta a kedélyeket, ugyanis Facebook-oldalán bejelentette, csalódott a nőkben. Úgy érzi, a hölgyek nem értékelik őt, viszont azt tapasztalta, hogy a homoszexuális férfiak annál inkább. Ezért úgy döntötte, kísérleti jelleggel homoszexuális lesz, pontosan péntekig ad esélyt magának és az iránta érdeklődő férfiaknak. 

Nagy Alekosz homoszexuális lett"Forrás: TV2 "

"Bejelentem! Kísérleti jelleggel péntekig homoszexuális leszek! Az érzelemvilág, ahogyan a homoszexuálisok tekintenek rám, csodálatos. Valahogy át kellene ültetni ezt az érzést a nőkbe is. Szeretném megérteni azt, hogy amit a homoszexuálisok látnak bennem, azt a nők miért nem. Lehetőséget adok egy vagy több homoszexuálisnak arra, hogy kiélhessék rajtam a vágyaikat, ezáltal közelebb kerülhessek a megoldáshoz, azaz a nőkhöz. Remélem, ezalatt az egy hét alatt tanulhatok a homoszexuálisoktól, segítenek megérteni a vonzás törvényét, hozzásegítenek a Boldogsághoz!" - írta Alekosz, aki már túl is van az első randin, melyről szintén beszámolt. 

"Túl az első randin, túl az első élményen! Moziba szeretett volna vinni. Javasoltam, oda ne menjünk, mert ott beszélgetni nem lehet. Nem is azt akartam! Mondta. Végül egy kávézóban ültünk le, ahol kifejtette mit érez irántam, mit lát bennem. Azt kell, hogy mondjam,nőtől évek óta - évtizedek óta nem kaptam, nem hallottam annyi csodálatot, mint tőle. Kísérletemet a nők kigúnyolják, nem értik azt. Pedig mindent értük teszek. Ebből is jól látszik, a női agy primitívebb, mint a férfiagy még akkor is, ha a férfiagy női érzelemmel van átitatva. Még van két nap! Ezalatt az idő alatt tovább tanulmányozom a homoszexuálisokból kiváltott felém áradó vonzalmat, folyamatosan összehasonlítom a nőktől kapott érzelmi élményeimmel, pénteken pedig levonom a konzekvenciát. Új, kreált külsőmet, ő javasolta" - írta Alekosz.