Shakira 20 év alatt szinte egy percet sem öregedett: fotók

öregedés fiatalság Shakira énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Shakira képtelen öregedni, remek bizonyíték erre az a montázs is, amely nemrég került fel róla a közösségi oldalra.

Egy régi és egy viszonylag friss fotóból készítettek montázst rajongói a most 41 esztendős, kétgyermekes Shakiráról. Az énekesnőnek 20 évvel ezelőtt még hosszú, sötétbarna haja volt és összehasonlítva az újabb felvétellel nyugodtan kijelenthetjük, hogy a kor jól áll neki, az énekesnő szexibb most, mint fiatalon.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

20 or 40?

SHAKIRA (@shakiradivina) által megosztott bejegyzés,

Sean Penn és 21 évvel fiatalabb barátnője Hawaiin nyaralnakhttp://www.life.hu/sztarok/20180814-sean-penn-es-21-evvel-fiatalabb-baratnoje-hawaiin-nyaralnak.htmlAz 57 éves Sean Penn láthatóan rendkívül boldog fiatal barátnője mellett: együtt élvezték a csodálatos tengerpartot Hawaiin. TV + Sztárok--Nádai Anikó és Puskás Peti lesznek a ValóVilág 9 műsorvezetőihttp://www.life.hu/sztarok/20180814-nadai-aniko-es-puskas-peti-lesznek-a-valovilag-9-musorvezetoi-rtl-klub.htmlNádai Anikó és Puskás Peti lesznek a ValóVilág új szériájának műsorvezetői. TV + SztárokOrigoPásztor Anna kiakasztotta közönségét: meztelen modellt állított színpadra (18+)http://www.life.hu/sztarok/20180814-pasztor-anna-kiakasztotta-kozonseget-meztelen-modellt-allitott-szinpadra.htmlPásztor Anna arról híres, hogy szeret polgárpukkasztó lenni, legutóbbi koncertjén sem hazudtolta meg magát: meztelen modellt állított színpadra gázálarcban. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoÖsszeházasodik Jason Statham és Rosie Huntington-Whiteley http://www.life.hu/sztarok/20180814-osszehazasodik-jason-statham-es-rosie-huntingtonwhiteley.htmlÚgy tűnik, Jason Statham is beadta végre a derekát, a hírek szerint ugyanis nemsokára elveszi barátnőjét és gyermeke anyját, Rosie Huntington-Whiteleyt. TV + Sztárok--Így buliznak a magyar sztárok a Sziget Fesztiválonhttp://www.life.hu/sztarok/20180813-igy-buliznak-a-magyar-sztarok-a-sziget-fesztivalon.htmlA magyar celebvilág is a Sziget Fesztiválon múlatja az időt, élményeikről pedig a közösségi oldalaikat is teleposztolják. Iszak Eszter például azt is a követőivel szavaztatta meg, hogy ellátogasson-e a fesztiválra. TV + SztárokOrigoHorváth Éva a TV2 Csak show és más semmi című műsorával tér vissza a képernyőrehttp://www.life.hu/sztarok/20180813-horvath-eva-a-tv2-csak-show-es-mas-semmi-cimu-musoraval-ter-vissza-a-kepernyore.htmlHorváth Éva elmúlt időszaka csak a babázásról szólt, de hamarosan újra visszatér a képernyőre. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.